Valkoinen Lanka

Suomalaisen luonnonkosmetiikan määrä on noussut ihastuttavasti viime vuosina. Laadukkaita tuotteita suomalaisen luonnon puhtaista ja vaikuttavista raaka-aineista.


Valkoinen Lanka on monipuolisten hyvinvointituotteiden valmistaja Suomesta. Valikoimasta löytyy niin hoitoöljyjä kuin ihonhoitotuotteita. Tuotteilla on kotimainen FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti.


Viime kevään Supermessuilta tarttui mukaan hurmaava nelikko Lakka-tyrnituotteita; puhdistusgeeli, käsivoide, seerumi ja kasvovoide. Hurja messutarjous tarkoitti sitä, että sain koko satsin pelkän seerumin (38e)  hinnalla.

En ole käyttänyt puhdistusgeelejä vuosiin, koska en ole ollut vakuuttunut niiden tehosta ja ihokin on nykyään kuivempi, joten puhdistusmaidot ovat olleet suosiossa. Lakka-tyrni puhdistusgeeli on toiminut omalla ihollani ainakin kesäkaudella ja olen tuotteen ohella käyttänyt meikkipäivinä misellivettä, joten lopputulos on ollut mieluisa. Geeli on koostumukseltaan aika ohutta ja pullosta tulee vahingossa puristettua joka kerta liikaa tuotetta. Riittoisa pullo kuitenkin, koska tuote loppui vasta viime viikolla (aloitin käytön vappuna).


Puhdistuksen jälkeen olen varsinkin iltaisin lisännyt ihanaa seerumia kasvoille. Aamuisin on ollut ihana hehku kasvoilla ja se ehdottomasti tämän tuotteen ansiota. Pieni lasinen pullo pipetillä on aivan loistava. En ole aiemmin seerumeita käyttänyt, mutta tykästyin tähän niin, että aion tulevaisuudessakin kokeilla vastaavia tuotteita.

Sarjan kasvovoide ollut käytössä melkein päivittäin ja se sattui loppumaan samana päivänä kuin puhdistusgeelikin. Hyvä perusvoide, josta jää hieman kalvoa kasvoille, mutta tunne häviää pian levityksen jälkeen. Voide levittyy hyvin, mikä on mielestäni äärimmäisen tärkeää. Se on sopinut hyvin myös meikin alle, ainakaan käyttämäni mineraalimeikin kanssa ei ole ollut vaikeuksia.


Viimeiseksi käsivoide. Pumppupullo on vähän hankala, joten parasta on painella koko määrä kerralla käsiin. Voide levittyy nätisti ja kuivuu nopeasti, joten tätä on voinut käyttää kesken työpäivänkin. Mikään ei ole niin inhottavaa kuin rasvaklähmäinen tietokoneen näppäimistö.

Valkoisen Langan valikoimista löytyy näiden lisäksi mm. shampoo, kasvovesi ja aurinkovoide. Aurinkovoide menee ainakin ensi kesänä kokeiluun.

Pidän kovasti toimivuuden lisäksi tuotteiden simppelistä ja pirteästä ulkonäöstä. Näistä välittyy rento ja helposti lähestyttävä fiilis. Plussaa suomenkielisistä tuotenimistä.


Tuotteilla on muutamia jälleenmyyjiä ympäri maan, mutta netin kautta saa varmasti tilattua kotiin haluamansa: https://www.valkoinenlanka.fi

Kommentit

Suositut tekstit