Häämatkalla Unkarissa: Mala Garden Hotel ****

Häämatkallamme majoituimme upeassa Mala Gardenissa lähellä Siófokin keskustaa. Balilaishenkinen designhotelli oli loistava valinta viikon ajaksi. Tunnelmallinen ja rauhallinen fiilis vallitsi hotellissa, joka piti 18 kauniin huoneen lisäksi sisällään ravintolan, kahvilan sekä kylpyläosaston.

Hotellin pääsisäänkäynti.Huoneessa meitä odotti pullollinen paikallista roseeta sekä kuivattuja omenarenkaita. Vettä kerroshoitajat toivat lisää aina tarvittaessa.Olimme varanneet ihanan kulmahuoneen, jonka kahdelta parvekkeelta sai ihailla järvimaisemia ja upeita auringonlaskuja.


Laadukkaat kosmetiikkatuotteet kylpyhuoneessa.

Koska kelit olivat viileät, pysyi hotellin laituri suljettuna koko viikon. Olisi ollut mukava pötkötellä aurinkotuolilla laineiden liplatusta kuunnellen, mutta keleille ei mahda mitään. Iltaisin tuli kuitenkin suojaisammalla parvekeella istuskeltua.Pienemmältä parvekkeelta näkyi naapurin puolelle.


Mala Garden tarjosi hyvän mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. Uimme ja saunoimme päivittäin vähintään tunnin. Parina päivänä jopa kahteen otteeseen. Viihtyisällä kylpyläpuolella oli yksi allas, jossa vaihtelivat vuoron perään erilaiset poreet. Välillä pääsi myös uimaan, kun poreet taukosivat. Saunoja löytyi kaksi, suomalainen ja infrapuna. Suomalaisessa saunassa löylyä heitettiin kotimaisilla tuotteilla jopa, Emendon kiulu ja kauha sekä Rento saunatuoksut pistivät heti silmään.
Saunomisen ja uimisen lomassa saattoi välillä väsy iskeä, joten oli kiva pötkähtää hetkeksi pylväspedille. Kunnon päikkäritkin tuli siellä vedettyä yhtenä päivänä.Hotellin kellarista löytyi tilat hierontoihin. Tarjolla oli hierontaa sekä kasvohoitoja joka lähtöön. Kävimme kumpikin thaihieronnassa ja minä kävin vielä ihanassa selkä+jalkahieronnassa, jonka aikana olin nukahtaa.

Rannan asukit. Tämä kaveri hermostui kun en antanut syötävää sille.


Kahvilassa maisteltiin hotellin omia herkullisia kakkuja. Ihania raakakakkujakin!!
Hotellin ravintola oli aivan mahtava. Todella maukkaita ruokia tuli iltaisin syötyä. Gluteenitonta ruokaa löytyi ja annoksia pystyi muokkaamaan. Rakastuin reissun aikana ankkaan ja söinkin parina iltana ankan koipea punakaalilla. Ihanaa!

Masut täyteen!

Aamiaisellakin ravintola laittoi parastaan. Pöytään tarjottiin teetä ja kahvia sekä haluamaansa lämmintä ruokaa esim. munakkaita. Seisovat pöydät olivat täynnä ihania leipiä (gluteenittomana 1-2 vaihtoehtoa), juustoja, hilloja, jogurtteja ja kasviksia. Kaikkea muutakin. Kuohariakin oli päivittäin tarjolla. Vaniljainen riisivanukas oli lempivalintani aamiaisen jälkkäriksi.Kesäkaudella hotellin kautta pystyy varaamaan erilaisia retkiä ja vesiaktiviteettejä, mutta syyskuulla ei ollut enää mitään ohjelmaa. Meille onneksi riitti yleinen haahuilu ja omatoiminen liikkuminen.

Ulkokäytävä hotellin puolelta ravintolaan.


Reissun viimeinen auringonlasku.

Jos kaipaa laadukasta hotellia rentoutumiseen Balatonin rannalta, niin suosittelemme lämpimästi tutustumaan Mala Gardeniin. Hotellin sivuilta lisätietoja: http://en.malagarden.hu


Kommentit

Suositut tekstit