Häämatkalla Unkarissa: Pizzan perässä

Ensin yritimme kylmänä ja tuulisena päivänä löytyy gluteenitonta pizzaa naapurikylästä Zamárdista, mutta etsimämme ravintola oli sulkenut ovensa tältä vuodelta. Päädyimme nälissämme reissun ainoaan huonoon ravintolaan.

Seuraavana päivänä suuntasimme taas bussilla länteen ja asuinalueelle kaupungin läntiseen osaan. Siellä asuintalojen keskellä sijaitsi pienen pieni pizzeria.


Rozmaring Kiskert Vendéglö és Pizzéria on rento ja viihtyisä italialainen ravintola vehreän pihan perällä. Ravintola on pieni kuin autotalli ja täynnä kaikkea mielenkiintoista tavaraa. Listalla on muitakin ruokia kuin pizzoja, mutta me menimme ravintolaan niiden perässä.

Etualalla gluteeniton, takana perinteinen.

Kyllä oli meinaan herkullista! Oikeanlainen sisältä sitkoinen ja reunoilta rapsakka pohja mahtavilla täytteillä. Ei ole hetkeen ravintolassa tullut yhtä hyvää pizzaa vastaan.


Olimme ravintolan ainoat asiakkaat, joten rauhassa saimme syödä, eikä pizzoja tarvinnut kauaa odotella. Tarjoilija ei juuri englantia puhunut, mutta palvelu oli ystävällistä ja se riittää. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan ravintolaan, jos kulmille eksyy!

Ravintolan yhteystiedot:

8600 Siófok, Akácfa street 47.
+36 30 694 0949https://www.facebook.com/rozmaring.pizzeria

Kommentit

Suositut tekstit