Hyvä päivä

Se on kuulkaas keskiviikko. On aurinkoinen ja ihana päivä. Muutaman päivän ajan on laiskotuttanut kovasti, joten olen lähinnä pelaillut. Mutta ei se pahasta ole. :) Sain L.A. Noirenkin pelattua loppuun. Pitäisi pelata muitakin pelejä loppuun. Kesällä ei ollut intoa istuskella nahkasohvalla helteessä ohjain kädessä - jostain kumman syystä - joten loppuun pelaamista odottelevat hyllyssä Dead Rising 2 ja Falloutin Dead Money -lisäosa.

Peleistä tulikin mieleeni..Oltiin eilen taas Einossa visailemassa ja tultiin toiseksi. Ollaan me vaan niin hyviä, mutta ensi viikolla täytyy taas voittaa. Ei vaan, leikkimielellähän siellä ollaan, joten ei niillä sijoituksilla niin väliä. Tärkeintä, että on kivaa. Viime viikon voittolahjakortilla ostettiin visailujuomat itsellemme. Pojat ottivat oluet ja minä minttukaakaon (nams!). Olisin halunnut mojiton, mutta ei siellä ollut aineksia. Aikamoista.

Huomasin tänään, että Cornellilta oli tullut uusi biisi. Ja se on ihana! Se edellinen hömpänpömppä levy oli pettymys, mutta nyt kuulostaa miekkonen taas itseltään. Mii laiks! <3

Tämän videon myötä toivotan kaikille ihanaa keskiviikkoa! Haleja!


Kommentit

Suositut tekstit