Kauniit ja herkät korut syksyyn

Hannu Hanhi heräsi kesäunilta ja heti rupesi arvontavoittoja kopsahtelemaan postilaatikkoon. Viime viikolla luokseni matkasi kauniita koruja ja ensi viikolla on odotettavissa kassillinen gluteenittomia herkkuja.


Milanka Designin kilpailussa onni oli myötä ja luokseni matkasi kaksi kaunista riipusta. Luonnonystävänä valitsin kauniit lintuaiheiset yksilöt.


Pronssattu Lintumetsä on samaan aikaan herkkä sekä näyttävä. Alaosan koristehelmet täydentävät loistavasti kaunista korua.


Toinen valintani oli myöskin pronssattu yksilö. Pienehkö ja sulava Sulka. Turkoosi lasihelmi on kuin koriste kakun päällä.


Molemmat ovat jo päässeet asujani koristamaan ja luultavasti näitä nähdään syksyn aikana kaulassa useasti. Syksy on aina korujen aikaa.


Milanka Designin valikoimasta löytyy monia maanläheisiä ja äärettömän kauniita koruja. Korvakoruissa olisi ollut hurmaavia malleja, mutta harmillisesti en pysty enää korvissani koruja pitämään. Täytynee joulun lähestyessä selailla Milankan sivuja, josko sieltä löytyisi läheisille ihania joululahjoja.

Käyhän sinäkin tutustumassa!

Milanka Design
www.milankadesign.com
www.instagram.com/milankadesign

Kommentit

Suositut tekstit