Astetta paremmat purilaiset

Hampurilaisia lähiseudun laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista aivan Porin keskustassa.


Piskuinen burgeripaikka sijaitsee osoitteessa Isolinnankatu 20, eli aivan kävelykadun nurkalla. Jostain syystä en ole aiemmin ravintolaa huomannut, vaikka ohi on tullut kuljettua monesti.


Listalta löytyy hampurilaisia joka makuun ja lisukkeitakin löytyy perunoiden ja dippien muodossa. Itse valitsin Queensin, koska vuohenjuusto on aina hyvä valinta. Siihen kaveriksi vielä chiliranskikset parmesaanilla.


Ensimmäisen hellepäivän säteet valaisivat ja lämmittivät pientä tilaa mukavasti. Muita asiakkaita ei meidän porukamme lisäksi ollut syömässä lauantai-iltana. Taisivat olla valmistautumassa kiekko- ja euroviisukatsomoihin.


Juomavalikoimassa oli paikallisten panimoiden oluita ja olivat kuulemma hyviä.


Neljän hengen ruokia ei kauaa tarvinnut odotella ja saimmekin hampparit nopeasti pöytään.


Luontaisesti gluteeniton sämpylä oli todella kaunis ja siinä oli hyvä rakenne. Unohdin kysyä, että mistä se oli peräisin. Tuskin omassa pienessä keittiössään niitä ainakaan valmistavat.


Täytteet olivat mukavan raikkaita ja kokonaisuus oli todella maukas. Naudanlihapihvi oli hitusen liian kypsä, mutta silti mehukas.

Ranskikset olivat maukas lisä, mutta hampurilainen oli sen verran täyttävä, että hyvin olisi pärjännyt ilman tai jakamalla toisen kanssa.


Jos Poriin suuntaa, niin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tähän mukavan rentoon hampurilaisravintolaan!


Blind Burger
Isolinnankatu 20 A, 28100 Pori

"Astetta paremmat purilaiset" - Todellakin!

Kommentit

Suositut tekstit