Viikonloppuna kylässä

Vietettiin Pyhäinpäivän viikonloppua veljen luona Espoossa. Syötiin hyvin, ulkoiltiin ja katsottiin leffoja. Sunnuntaina suunnattiin autolla Kirkkonummen puolelle. Käytiin ihanassa sisustusliike Country Whitessa, joka sijaitsee Oitbackan kartanon mailla. Tällä kertaa ei löytynyt kotiinviemisiä, viime kerralla löysin sieltä hienon lyhdyn.
Oitbackasta ajeltiin maisemareittejä ja ihasteltiin kaunita vanhoja taloja matkan varrella. Matkalla poikettiin sokeritehtaan kallioiseen metsään geokätköä hakemaan.
Toisena käyntikohteena oli Eestinkylässä sijaitseva Maatilapuoti. Puodin tuotevalikoimasta löytyy pienten tuottajien hilloja, juustoja, lihoja, jauhoja ja vaikka mitä. Tuoreita leivonnaisiakin oli myynnissä ja paikan päällä on myös kahvila. Itselleni ostin pari gluteenitonta sämpylää ja maukkaita villisikanakkeja. Puodin pihasta lähti lyhyt satupolku ja sen päässä käytiin nopsaan yksi kätkö loggaamassa. Ei kuitenkaan nähty polun alussa asustavaa Kärrasin tonttua.Mukava oli poiketa välillä etelässäkin. Jospa vielä ennen joulua ehtisi uudelle visiitille.

Kommentit

Suositut tekstit