Kasvitaulukauneutta

En taida olla ainoa, joka kuolaa vanhojen opetustaulujen perään?
Niitä on jo pidemmän aikaa haettu netistä ja kirpputoreilta. Eteen on osunut huonoja kuvia ja kalliita hintoja. Olin siis enemmän kuin valmis kompromissiin, jonka Taito Itä-Suomi ry tarjosi.

Siellä Mikkelissä kehittelivät vanhojen Ebba Masalinin kasvitaulujen pohjalta uusia julisteita, pahvitauluja, pyyhkeitä ja lakanoita. Nerokasta. Tämän hienon idean mahdollisti tekijänoikeuksien vapautuminen pari vuotta sitten.


Tarkoituksena oli käydä Taito Shopissa Tampereella ostamassa julisteet, mutta niitäpä löytyi lähempääkin. Lokakuun viimeisellä viikolla vietettiin Sastamalassa Tyrwäyspäiviä. Kaupunki täynnä tarjouksia ja kappas! Ihanien tavaroiden kauppa Herra Hakkaraisen talossa tarjosi kasvijulisteet 20 prosentin alennuksella. Sinne siis!

Valikoimasta tarttui mukaan omilla lempikukillani koristellut julisteet. Makuuhuoneen seiniä pääsivät koristamaan kissankellot ja orvokit. Tunnelmaan sopivat mustat puukehykset löytyivät oman kylän Tokmannilta. Makuuhuone sai uutta ja mieluista ilmettä edullisesti. Taulut sopivat hyvin leveän ikkunan molemmille puolille.
Jos Taito Shop on kaukana, niin verkkokauppa toimii. Sieltä löytyvät kaikki kasvi-ihanuudet, KLIK! Itseäni kiinnostaisi vielä ostaa kaunis keittiöpyyhe mustikan kuvilla.


Kommentit

Suositut tekstit