Joulubasaari

Nappasin eilen kaverin kyytiin ja suunnattiin Ulvilaan. Friitala-talossa (vanha nahkatehdas) järjestettiin joulubasaari. Erilaiset sisustus- ja käsityöpuotien pitäjät olivat saapuneet tuotoksiaan myymään jouluisissa tunnelmissa.

Paikalla oli useita eri myyjiä ja ihmisiä oli lähtenyt paljon ostoksille. Mukavaa oli nähdä, kuinka laadukasta tavaraa oli tarjolla ja hinnat olivat kohdallaan.


Löysin joulubasaarista muutamia lahjoja ja jotain mukavaa itsellenikin. Mansulin ihana villapipo oli niin täydellinen, että pakkohan se oli tuoda kotiin. Kauniin harmaa tupsupipo on 65% lampaanvillaa ja 35% alpakkaa. Nyt olen valmiina tulevaan talveen tämän reposaarelaisen ihanuuden kanssa!Talven varalle hankin myös Alajärven tilan vuohenmaitokosmetiikkaa. Tilan omien vuohien maidosta valmistetaan erilaisia kosmetiikkatuotteita sekä makeisia. Hamppumaito kosteusvoide on paksu kosteusvoide, joka on hyvä tehohoidoksi rutikuivalle iholle. Sille on tarvetta, sillä oma iho on jo alkanut ilmoitella talven tulosta kuivumalla. Tästä lisää kun ehdin testailemaan.


Myös kauniita esineitä löytyi kaksi kappaletta. Eriita Sopenkiven käsintehty keramiikka hurmasi ja kaksi pientä lautasta tarttui mukaan. Niihin voisi laittaa vaikka tuikut tai pitää teepussilautasena tai ihan vaan koristeena. Sohvapöydälle laitoin ne nyt alkuun. Ihasteltavaksi.

Kalenteriin on jo merkattu ensi vuoden basaari!

Kommentit

Suositut tekstit