Vaakuna-ralli: 2. päivä

Lauantaiaamuna suunnattiin hakemaan ABC:lta rallipaketit. Kummallekin oma, koska luultiin niiden käyvän lipuista. Nooh, ensimmäiselle pätkälle saavuttaessa todettiin, että eipäs pitänytkään paikkaansa. Onneksi oli käteistä matkassa. Väärinkäsityksiä sattuu.

Ensimmäisenä suunnattiin siis Saikkolan EK:lle, joka sijaitsi Otavasta lounaaseen/etelään. Saatiin auto hyvään peltoparkkiin ja käppäiltiin pieni matka pellolle, josta oli mukavat näkymät. Aurinko paistoi mukavasti ja lämmitti rallikansaa. Mieltä taasen lämmitti maalaistalon (jonka mailla olimme) vanha papparainen, joka sanoi, että viluiset saavat vapaasti tulla tupaan lämmittelemään. Vielä löytyy vieraanvaraisuutta. :)


Kaikkia autoja ei jääty katsomaan, koska suunnitteilla oli kolmen EK:n saldo päivälle. Juostiin reippaasti tietä pitkin autottomina hetkinä, koska muuten oltaisiin saatu tarpoa hangessa. :)

Tehtiin nopea pyrähdys Ristiinassa huoltoasemalla ja suunnattiin vähän pohjoiseen EK 4:lle, jolle lipun sai ilmaiseksi S-etukorttia vilauttamalla. Katselupaikka löytyi Löydön kartanon risteyksestä, jossa oli mukavasti porukkaa paikalla. Tampattiin lumiseen rinteeseen tukevat paikat itsellemme ja nautittiin rallista. Jossain vaiheessa rupesi jalat vettymään lämmenneen ilman johdosta. Pohkeestakin rupesi vetämään ilkeästi.Suunnitelmana oli vielä ehtiä Siikakoskelle EK 5:lle, joten lähdettiin kesken pois. Tehtiin nopea pysähdys kotona, koska oli pakko vaihtaa sukat ja kengät kuiviin. Vaelluskengät jalkaan ja matka jatkui. Ehdittiin ajoissa perille ja löydettiin ihan hyvä katselupaikka, jossa oli vain muutama ihminen meidän lisäksi. Niin ja maikkarin kuvaaja. Koska kyseessä oli viimeinen pätkä, pysyttiin paikalla loppuun asti. Eväinä makkaraa ja kaakaota. Muilla oli ainoastaan nestemäisiä eväitä. :)Hyvät oli rallit. Pakkasta oli sopivasti ja tunnelma iloinen. Niin ja Esapekka Lappi vei voiton. Hyvä EPA! :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Makea tuo viimeinen kuva! :) Kyllä näyttää rallit vetävän ihmisiä puoleensa kuvien perusteella!
Daphnion sanoi…
Heh, se on melkoinen vauhtiotos. :)

Kyllähän niissä aina mukavasti porukkaa käy, tällaisissa pienemmissäkin ralleissa.

Suositut tekstit