Muhennosta kansalle
MUHENNOS:
800 g naudan paistisuikaleita
Rainbow Herkkusienet viipaleina mausteliemessä 180/115 g
Sweet Baby Ray's BBQ-kastiketta
n. 2 dl Guinnessiä
4 sipulia
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
Santa Maria Chili&Garlic kastiketta oman maun mukaan
lihaliemikuutio
riisiä
creme bonjour ruohosipulia
DIPPI:
1 prk creme fraiche
1 prk bulgarianjogurtti
2 tl Santa Maria Chili&Garlic kastiketta
loraus oliiviöljyä
sitruunanmehua
mustapippuria
suolaa
aromisuolaa
valkosipulijauhetta
Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
Paista lihat pannulla kypsiksi, lisää BBQ kastike, suola, mustapippuri sekä loraus chilikastiketta. Paista pari minuuttia, lisää pannulle reilusti vettä ja ota sivuun liedeltä veden alettua kiehumaan. Kaada lihat nesteineen uunivuokaan. Pilko sipulit ja sienet ja lisää ne vuokaan. Lisää lihaliemikuutio, peitä vuoka kannella ja laita uuniin hautumaan. Anna lihojen hautua vähintään 3 tuntia. Tarkista välillä että nestettä on riittävästi, tarvittaessa lisää etteivät lihat kuivu.
Valmista dippi sekoittamalla ainesosat yhteen ja laita jääkaappiin maustumaan.
Kun lihat ovat muhineet melkein valmiiksi, aloita riisin valmistus. Keitä riisi, mausta oman maun mukaan suolalla ja kun riisi on valmista, kaada vesi pois ja lisää creme bonjouria riisin sekaan oman maun mukaan.
Kun lihat ovat valmiit, ota vuoka uunista. Lihat ovat todella mureita, joten ne on helppo murskata muhennokseksi vaikkapa perunasurvimen avulla. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.
Tarjoile muhennos riisin, maissilastujen ja tuoreiden kasvisten kanssa. Kruunaa annos kaatamalla kylmää dippiä päälle.
Resepti alkuperäisessä muodossaan Poppamiehen reseptiarkistossa.
800 g naudan paistisuikaleita
Rainbow Herkkusienet viipaleina mausteliemessä 180/115 g
Sweet Baby Ray's BBQ-kastiketta
n. 2 dl Guinnessiä
4 sipulia
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
Santa Maria Chili&Garlic kastiketta oman maun mukaan
lihaliemikuutio
riisiä
creme bonjour ruohosipulia
DIPPI:
1 prk creme fraiche
1 prk bulgarianjogurtti
2 tl Santa Maria Chili&Garlic kastiketta
loraus oliiviöljyä
sitruunanmehua
mustapippuria
suolaa
aromisuolaa
valkosipulijauhetta
Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
Paista lihat pannulla kypsiksi, lisää BBQ kastike, suola, mustapippuri sekä loraus chilikastiketta. Paista pari minuuttia, lisää pannulle reilusti vettä ja ota sivuun liedeltä veden alettua kiehumaan. Kaada lihat nesteineen uunivuokaan. Pilko sipulit ja sienet ja lisää ne vuokaan. Lisää lihaliemikuutio, peitä vuoka kannella ja laita uuniin hautumaan. Anna lihojen hautua vähintään 3 tuntia. Tarkista välillä että nestettä on riittävästi, tarvittaessa lisää etteivät lihat kuivu.
Valmista dippi sekoittamalla ainesosat yhteen ja laita jääkaappiin maustumaan.
Kun lihat ovat muhineet melkein valmiiksi, aloita riisin valmistus. Keitä riisi, mausta oman maun mukaan suolalla ja kun riisi on valmista, kaada vesi pois ja lisää creme bonjouria riisin sekaan oman maun mukaan.
Kun lihat ovat valmiit, ota vuoka uunista. Lihat ovat todella mureita, joten ne on helppo murskata muhennokseksi vaikkapa perunasurvimen avulla. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.
Tarjoile muhennos riisin, maissilastujen ja tuoreiden kasvisten kanssa. Kruunaa annos kaatamalla kylmää dippiä päälle.
Resepti alkuperäisessä muodossaan Poppamiehen reseptiarkistossa.
Kommentit