Talvikarnevaalit

Eilen alkoi Mikkelissä Talvikarnevaalit. Tapahtuman aikana torilla nähdään kaikkea tulishow'sta jumppatuokioihin ja rallistarttiin. Tänään lähdettiin keskustaan seuraamaan tapahtumia.

Käytiin alkuun Ravintola King's:issä päivällisellä. Oli vihdoin aika käydä syömässä jossain muussakin kiinalaisessa kuin Dragon Shengissä. Olimme yhden mummon ohella ainoat asiakkaat, joten kauaa ei tarvinnut odotella ruokia. Minä otin kanaa mustapapukastikkeessa ja Mikko sechuanpossua. Oli oikein maittavaa, joten taidetaan uskaltaa joskus kokeilemaan paikan lounaspöytääkin.

Masut täynnä tallustelimme Stellaan kuuntelemaan Compañia Suite Españolan orkesterin flamencorytmejä. Hienosti soittivat ja laulaja kuullosti ihanan kärsivältä ja dramaattiselta.


Ennen torille menoa käytiin Einossa nauttimassa hyvät juomat. Hörppäsin kaakaon kitusiin hetkessä kun oli niin herkullista. :)

Klo 18 alkoi torilla illan karnevaaliohjelma. Jäällä nähtiin Mikkelin Luistelijoiden lapset ja Lumican tulishow. Kentän penkat oli koristeltu ulkotulin ja katsojille jaettiin valotikkuja tuomaan valoa pimeyteen. Tulishow oli hienoa katseltavaa niin kuin aina, vaikka vähän se jäi vaisuksi. Ihan loppuun asti ei kyllä esitystä nähty, koska piti kiiruhtaa kotiin saunavuoron takia.


Talvikarnevaalit jatkuvat vielä sunnuntaihin asti. Täältä lisätietoja.

Kommentit

Suositut tekstit