Kis-kis-kisu

Mein oma pikkuinen joulutonttu on niin näpsäkkä. Milla on nyt vähän päälle 9 kuukautta vanha. Aika iso kisu jo, vaikka on se edelleen mein pikkuvauva. Milla on kyllä oikein suloinen ja meillä sujuu arki mutkattomasti. Ruoka-aikaan viihdytään kipolla, leikkiä ja unta riittää neidin päivässä. Välillä viirottaa kauhiasti ja juostaan ravia. Ruoka- ja tiskipöydällä käydään välillä salaa ja joskus on kiva pureskella ihmisiä. Niin ja Milla rakastaa kyniä! Ne ovat parhaita leikkikaluja heti pehmohiirien jälkeen :)

Kommentit

imlacking sanoi…
Jostain syystä mun isällä oli joskus tulostimen päällä kynä niin tietty kissan oli pitänyt pudottaa se sieltä tulostimen luukusta sisään. Sit siinä ihmeteltiin miks tää ei tulosta.

Sitä kiinnosti myös hirveesti se tulostimen ääni. Isän luona nukuin siinä tulostimen vieressä ja joskus heräsin siihen kun kissa tuijotti mua sen päältä. No laitoin uudelleen nukkumaan niin kissa painoi on/off -nappia ja tietty se tulostin alkoi pitää hirveetä räminää :D. "Täällä ei kukaan nuku jos mäkään en nuku".
Daphnion sanoi…
Kynät ja tulostimet on kissojen ykköslemppareita. :) Meillä menee välillä toi kynäinnostus ärsyttävyyteen asti. Meillä on tietokonepöytä makkarissa ja sen yhdellä hyllyllä on kynäkippo, niin toi epeli käy sieltä noukkimassa kyniä kauhealla metelillä öisin. Välillä tulee porttikielto makkariin. :)

Suositut tekstit