Marraskuun viimeinen päivä

08:30 Aamupalaa naamaan. Kun herää aikasin ehtii vähän aikaa nauttia pimeydestä. Tänä aamuna nautin aamupalaksi 2 kinkkuvoileipää (joulukinkulla ja sinapilla!!), banaanin ja soija-persikka"jogurttia". Niitä mussutellessa katseltiin Millan kanssa ikkunasta töihin/kouluun kiirehtäviä ihmisiä.
8:40 Aamun nettisurffailut. Tuli tsekattua blogit, uutiset ja hoidettua Frontiervillessä tila kuntoon. :)
09:30 Reippaasti oli tartuttava imurin varteen ja annettava pölykoirille huutia! Jaksoinpa vielä tiskatakin. Hyvä minä! Siinä samalla taisi Millakin saada vähän rapsutuksia. :)

10:25 Suihkuun, mars! On kiva näyttää ihmiseltä, kun lähtee kaupungille. :) Suiskun jälkeen tallustelin vielä hetken kylpytakissani, koska märällä tukalla ei saa mennä ulos kuin kesällä.

11:20 Joulukortit on nyt valmiit lähetettäviksi! Pitääkin muistaa ostaa postimerkkejä tällä viikolla.
11:40 Lähdin kaupungille. Pakkastakaan ei ollut kuin -15 ja aurinko paistoi kauniisti. Naisvuoren ylitys sujui kankeasti, kiitos eilisen kaatumisen kipeyttämien lonkkien. Ne kyllä taisivat vetreytyä siinä samalla.11:55 Kävin kirjastossa palauttamassa kirjan, jota en ehtinyt lukea ja kurkkimassa panoraamaa 50-luvun Mikkelistä.

12:45 Omassa lähikaupassakin tuli käytyä. Luntakin rupesi leijailemaan ilmassa..taitaa ilma lauhtua.


13:25 Huutava nälkä. Tein ruuaksi hyvää pöperöä aineksista mitä kaapista löytyi. Lautaselle ilmestyi riisiä sekä kanaa ja vihanneksia hedelmäisessä currykastikkeessa. Namia!
14:15 Paperien skannausta ja tulostusta. Skanneri oli itsepäinen, mur. Saapi Kelan tädit huomenna kopioida mulle lappuja.

15:55 Lenkillä. Päätin lähteä vielä vähän reippailemaan ja mennä samalla mutua vastaan, kun se lähti neljältä töistä. Enää oli -13 astetta mittarissa.
16.05 Vanhan hautausmaan läpi pääsin, kun mutu poljeskeli vastaan.
16:23 Päästiin kotosalle ja laitettiin kynttilä lyhtyyn ilostuttamaan naapureita. :)
17:30 Chuck! Tänään oli Chuck-päivä. Meillä tykätään Chuckista.
21:00 Yhyy, päätä särkee ja on vilu. Toivottvasti en ole tulossa kipeäksi. Onneksi ei tarvitse tänään enää tehdä mtn. Voi vaan istua sohvalla vilttien alla ja katsella telkkua. Kohta alkaakin jo V ja sen jälkeen unten maille. Hyvää yötä!

Kommentit

Suositut tekstit