WC

Milla sai lauantaina uuden vessan. Sitä tutkiskeltiin kovin tarkasti joka puolelta. Se myös hyväksyttiin käyttöön nopeasti. Luukku jätettiin alkuun pois, mutta eiköhän sekin pian paikalleen pääse. Kyllähän tuollainen katettu versio näyttää ihmissilmään paaljon paremmalta ja nyt ei hiekkaa lennä neljään eri suuntaan.

Sitten jotain ikkunasta bongattua:

Hahah, autojen takaikkunoissa olevat tekstit ovat parhautta. :)

Kommentit

Pahalapsi sanoi…
ei helvata mikä teksti autossa XD jos ajaisin autoa, voisin ottaa itelleni just tuollaisen.
Daphnion sanoi…
Toi on kyllä aika mojova :D
Hemu sanoi…
Voi että, Tiukulla on samanlainen huussi, tosin pinkkinä :) Neiti tykkää kovasti hakata sitä luukkua käpälällä, samalla kun peittää :D
Kaoka sanoi…
Nappasin myös omaan blogiini tuon sivupalkissasi olevan "kissanpennun luovutusikä on 12 viikkoa!" -kuvan, toivottavasti ei haittaa? (:

On sen verran vituttava juttu nämä "5vk IKÄiSiÄ KISSANPENTUJA MYyTäVäNä!!1 Monen eri värisiä, ehkä jopa PITKÄKARVAISIa JA isä ehkä ollu joku rotukissa kun on yks tommonen venäjän sininen pentu kans JA kolme norjalaista metsäkissaa!!" -ilmoitukset.
Daphnion sanoi…
Hemu, mäkin sitä pinkkiä katselin, mutta isäntä oli niin kuin ei huomaiskaan XD ,joten ruskeapohjainen ostettiin.

Kaoka, siitä vaan. Itsekin olen sen muualta napannut. :) Tommoset ilmoitukset on kyllä aina kauheita.. Mekin törmättiin kaikenlaisiin hämäriin ilmoituksiin kun omaa kissaa etsittiin netin kautta.
imlacking sanoi…
Meijän isän kissalla oli semmonen pelkkä laatikko ja aika hyvin pysyi noi kissanhiekkasysteemitkin siinä. Sitten isälle tuli hoitokissa jolla oli tommonen luukullinen hiekka-astia niin ei enää kelvannut se oma :D.

Suositut tekstit