Caipirinha-juustokakku

Saimme lauantaina pitkästä aikaa vieraita. Olikin hienoa päästä leipomaan tarjottavia. Makeaksi herkuksi tein juustokakkua (jossa ei itse asiassa edes ole juustoa,heh), joka ei ollut liian makea vaan hieman kirpeä.

pohja:

200 g Digestive keksejä
100 g voita

täyte:

2,5 dl Flora vispiä
1 prk (200 g) Sunnuntai vanilja rahkavalmistetta (tämä siis se "juusto")

3 kpl liivatelehtiä
1,5 dl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 pss Santa Maria caipirinha drink mixiä

Murenna keksit ja sekoita sulatettu voi niihin. Levitä seos irtopohjavuoalle ja laita vuoka jääkappiin jähmettymään täytteen valmistamisen ajaksi.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää kerman joukkoon juusto, sokerit ja Caipirinha mix. Liota liivatteet kuumaan vesitilkkaan ja kaada seokseen hyvin sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle ja laita kylmään hyytymään useammaksi tunniksi (miel. yön yli).

 Viimeinen pala :)

Kommentit

Suositut tekstit