Couscous loves tuna

Tämän päivän reseptinä nopea, edullinen ja ennen kaikkea helppo couscous-nami-nami-herkku ruoka. :)


1 hengen annos couscousta, itse käytin GoGreenin täysjyväcouscousta
1/2 - 1 prk tonnikalaa paloina öljyssä
kourallinen parsakaalia
puolikas paprika
raejuustoa
öljyä
suolaa
paprikajauhetta
currya

Valmista couscous paketin ohjeen mukaisesti. Keitä samaan aikaan parsakaalit. Kun couscous on valmista, sekoita joukkoon tonnikala öljyineen sekä valutetut parsakaalit. Mausta. Tarjoile paprikan ja raejuuston kanssa.

Tämä oli toinen couscous-kokeiluni ja onnistui oikein mainiosti. Edellinen kokeilu löytyy täältä. Vielä on paljon opittavaa maustamisen kanssa, mutta enköhän mä vielä joskus tee Suomen mahtavinta couscous-ruokaa. :D Tähän mennessä mahtavin couscous mitä olen syönyt löytyy Viking Isabellan Sea side cafén seisovasta pöydästä! Siellä on monet kerrat tullut syötyä coucousta ja paneroitua turskaa. Nams!

Kommentit

Suositut tekstit