Mondag

Ihanaa aurinkoista maanantaita! Eilen oli mahtava laskiaissunnuntai (meillä ei niin tosta ystävänpäivästä välitetä)! Käytiin Ollinmäen viinitilalla syöpöttelemässä hernarilla ja laskiaispullilla, nams! Oli ehkä maailman parasta hernesoppaa ja vedettiinkin sitä ihan masut pinkeiksi. :D Paikkakin näytti mukavalta ja viinipuodista voisi joskus käydä hakemassa tilan herkullisia viinejä. Mahat täynnä suunnattiin Ski Tornimäelle. Siellä napattiin pulkat autosta ja suunnattiin mäkeen. Vähän turhan kapoinen pulkkamäki ja kauhea monttu keskellä laskuväylää vei kyllä mun intoni pulkkailusta parin mukkelismakkelis-kerran jälkeen. Mä pelkäsin ihan kauheasti laskevani pikkulasten päälle, joten sai kyllä pulkkailut jäädä siihen. Pulkkailun jälkeen suunnattiin ihan vaan kurkistamaan mitä maksaa mönkijä/lumikelkka-ajelu jäällä. Maksettiin ilolla 5 euroa mönkkärihurvittelusta. Muru ajoi ja mä istuin kyydissä. Haluaisin kyllä joskus päästä itsekin mönkijällä ajelemaan.

Tämä päivä onkin mennyt opparin, työhakemusten ja siivoilun parissa. Neljän maissa lähden murua vastaan kun se pääsee töistä ja sit suunnataan hakemaan meille kanavakorttia, että nähdään vähän muutakin telkusta kun vain perushuttua.

Mä loihdin tossa äsken syödessäni uuden välipalan, Guacamole-voileivän!

 
Ulkonäkö ei ehkä vedä vertoja maulle..

Herkulliseen välipalaan tuli tällä kertaa
  • Oululainen Reilu pehmopalat peruna
  • Rainbow Guacamole
  • Pirkka katkaravut
  • Valio Emmental Punaleima
Ja eikun mikroon ja sit herkuttelemaan! Syödessäni totesin, että myös tuore paprika sopisi tälle leivälle.

Että semmosta :)

Kommentit

Pahalapsi sanoi…
Guacamolea! <3 herkullisen näköisiä leipiä, pakko myöntää :P
sara sanoi…
Ei ollut paha hinta siitä, että pääsitte ajelemaan mönkijällä. Minun poikani myös innostui näistä välineistä viime vuonna, ja hän osti itselleen mönkijän. Talvella ei tosin ajanut. Nyt on ehtona, että täytyy hankkia nastarenkaat mönkijään, sitten voi sitä käyttää talvellakin.

Suositut tekstit