Penkkari-iloittelua

Jonkun PITI lähteä kylille katselemaan penkkarimeininkiä, mutta -17 astetta pakkasta piti huolen siitä, etten lähtenyt vilustuttamaan itseäni uudestaan. Tyydyin kurkkimaan penkkariautoja ikkunasta, kun ne kokoontuivat mein talon eteen ennen kuin lähtivät kierrokselle.

  
  

Oli vähän panostettu enemmän noihin autoihin täällä isossa kaupungissa kuin meillä muinoin pikku-Viialassa. Metsästin kuvat mein luokan penkkariautosta vuodelta 2005..tuli vähän itku silmään, eikä se ollut liikutuksen kyynel. :P

  
 Oma naama näkyy punaisen tytön oikealla puolella ja edustalla mein ihana rehtori Heikki Tuokko.

Voi nyyhkis. Näyttää kyllä ankealta. :( Meillä jäi aika viime tippaan toi autojuttu, koska ei oltu kovin sopuisa luokka. Ei sillä nyt niin ole väliä, kivaa oli, vaikka silloinkin taisi pakkanen olla jossain -15ssa ja sormet jäätyi ajelulla. Koulun sisustus ja abi show olivat sentään paremmin hoidettuja. Vai olivatko? En edes muista, eikä löydy ainuttakaan kuvaa todistusaineeksi. Enpä mä itse asiassa edes nähnyt koko showta, koska möksötin takahuoneessa vartioiden muiden juomia. :) Oli mulla sentään hienot vaatteet tuona päivänä, olin intialainen nainen aidossa intialaisessa mekossani.

Vuoden 05 kuvista kiitos Jarmo Ellilälle!

Kommentit

Suositut postaukset