Meidän Huittinen

Alkavan syksyn kunniaksi otin itselleni pienen valokuvausprojektin tänne blogiin. Se kulkee nimellä Meidän Huittinen. Tarkoitus on kerätä vinkkejä ja tarinoita paikoista, jotka puhuttelevat huittislaisia. Niin lempipaikkoja, kuin niitäkin, jotka saavat niskakarvat pystyyn.

Aloitetaan yhdellä omista lemppareistani. Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto. Tarkemmin vehreä metsäkaistale ennen kun suolta saavutaan Mutilahden tornille. Valo siivilöityy puiden takaa upeasti ja toisiinsa nojaavat männyt narisevat tuulessa. Jos on tuuletonta saattaa kuulla veden virtaavan padolla. Metsäkaistaleen vihreys on satumaisen kaunis vuoden ympäri.


Kävin Lauttakylä lehden toimittajankin kanssa asiasta juttelemassa ja toivottavasti ihmiset innostuvat kertomaan paikoista, jotka ovat heille merkityksellisiä. Vinkkejä saa laittaa sähköpostitse osoitteeseen valokuvausprojekti.huittinen@gmail.com.

Linkkaan/liitän tähän alle lehtijutun kun se julkaistaan!

Kommentit

Tillariina sanoi…
Tuohan mukava projekti! Huomaan olevani tällä hetkellä en sitten mistään kotoisin! Pitäisi olla juuret jonnekin.
Daphnion sanoi…
Juuh! Vähän tekemistä syksyksi, kun kesätyöt loppuu. :)
Mä olen aika hyvin juurtunut Huittisiin tän reilun kuuden vuoden aikana, on semmoinen kotoisa fiilis. Ehkä en vielä kuitenkaan satakuntalaiseksi itseäni kutsuisi.

Suositut tekstit