Talviterveiset Nuutajärveltä

Maanantai valkeni aurinkoisena ja pakkassäässä. Uusissa talvirenkaissa oli vielä rauhallisia sisäänajokilometrejä jäljellä, joten lähdin maaseutukierrokselle.


Tieni vei pitkästä aikaa Nuutajärven lasikylään.


Puolen päivän aikaan sai yksin kierrellä alueella. Muutama koiranulkoiluttaja tuli vastaan ja koulutaksista poistuneita lapsia näin lähtiessäni.


Kiertelin pihamaalla kauniita rakennuksia kuvaillen ja haistelin suloista pakkasilmaa. Talven tuntua vihdoinkin, ajattelin.


Iittalan outletissakin kävin, tottakai. Ihania juomalaseja olisi ollut väliväreillä edullisesti, mutta ensin pitäisi luopua vanhoista. Kauniin vihreät isot Kartio -lasit jäivät siis sinne.


Sarjaton -sarjan astioita kävin kääntelemässä ja niitä voisi muutaman syntymäpäivälahjaksi toivoa, koska sitä sarjaa meillä jo on ennestään.


Kotiutin yhden ihanan Kastehelmen. Merenvihreän tuikkukipon, joka pääsi kunniapaikalle kirjoituslipastoni päälle.Aikani kiertelin ja ihana lasipallokuusi vei huomioni. Muistikuvissani se on ollut siellä ennenkin. Eikö niin? Niin harvoin tulee nykyään alueella käytyä.Kun olin jo kerran Urjalassa, päätin hurauttaa samalla reissulla äidille kylään. Kyllä kannatti, kun taatelikakkuakin sai.


Tällaiset extempore päiväreissut ovat parhaita. Lisää näitä tänä vuonna!

Kommentit

Suositut tekstit