20. Vappuparaati

Viisi vappua tällä seudulla jo asuttu, mutta nyt käytiin ensimmäistä kertaa Vammalan vanhojen autojen vappuparaatia ihmettelemässä. Ilma oli aurinkoinen ja lämmin, eikä edellispäivän lumipeitteestä tietoakaan.

Ihmisiä oli liikenteessä sankoin joukoin ja tunnelma oli iloinen. Täydellinen vappufiilis!


Oltiin paikalla hyvissä ajoin ja saatiin auto kirkon pihaan parkkiin. Siitä asemiin pankin nurkalle ja paraatikulkuetta odottelemaan.Paraatissa oli jos jonkimoista menopeliä. Omaa silmääni miellyttivät ne kaikista vanhimmat ja värikkäimmät.Tovi saatiin seurata paraatin kulkua, kun parisataa ajoneuvoa huristeli ohi. Osa vappumaisesti päristellen ja poksuen.Autojen joukossa oli myös traktoreita ja moottoripyöriä.

Kierroksen tehtyään asettautuivat menopelit torille ja sen ympäristöön ihmisten ihasteltavaksi. Käynnissä oli myös äänestys yleisön suosikista.


Yleisön suosikiksi valikoitui säihkyvän sininen Ford A vm. 1931. Mekin äänestimme kyseistä kaunokaista.
Autojen lisäksi keskustassa oli muutakin oheistoimintaa ja liikkeistäkin moni oli avannut ovensa vappukansalle. Itse poikkesimme Pukstaavin kahvilaan vohveleille ja aika herkulliselta näytti tarjolla ollut tortillabuffetkin. Muissakin keskustan ravintoloissa ja kahviloissa näytti väkeä riittävän.


Kiitokset järjestäjille mukavasta vappuparaatista ja onnea voittajille! Tästä Alueviestin juttuun paraatista, KLIK!

Kommentit

Katinka sanoi…
Oi oi oi, tulla olisin minäkin halunnut olla mukana! Ihania kuvia ja ihania autoja. Hieman huvitti, kun tapahtuma oli vanhjen autojen tapahtima, siellä oli myös Saab 96 joka oli minun ensimmäinen autoni... aikanaan =D. Mukavaa että pääsin kuviesi kautta mukaan paraatiin!
Daphnion sanoi…
Olivat kyllä ihania! Pari autoa aiheuttivat ihmetystä läsnäolollaan, mutta mitä pienistä. Mukavaa oli se, että paraatin jälkeen pääsi halutessaan juttelemaan autoista niiden omistajien kanssa. :)

Suositut tekstit