Myllysillan alla

Kävin alkuviikosta pitkittyneen yskän ja flunssan takia lääkärissä. Terveyskeskuksesta päästyäni oli pakko päästä vähän kävelylle. Ihminen tulee mökkihöperöksi kun on monta päivää putkeen sisätiloissa.Ilma oli raikas ja kaunis. Pipo ja hanskat eivät olleet yhtään liikaa. Päädyin lenkilläni Myllysillan alle. Yritin geokätköä löytää, mutta flunssaiset aivoni eivät toimineet. Kuuntelin veden lirinää ja fiilistelin maisemia, jotka ovat monesti veden vallassa.
Kommentit

Tillariina sanoi…
Mies ihmetteli tänäänkin kun nuoret ajelevat pyörillä ilman pipoa ja käsineitä! Hurjaa!! Minä ainakin tarvin tosi paljon vaatetta jo nyt ulkona. Toivottavasti tauti hellittää ja pääset lisää kuvaamaan ja geokätköjä etsimään!
Daphnion sanoi…
Mä olen aina tykännyt pukeutua lämpimästi. Muistan kuinka teininä oltiin kavereiden kanssa ulkona ja osa porukasta oli aina ihan jäässä, kun oli "pakko" olla liian vähissä vaatteissa.

Eiköhän tämä flunssakin ala hiljalleen väistymään. Kaksi viikkoa jo sairasteltu. Kova halu päästä retkeilemään ja nauttimaan syysmaisemista. :)

Suositut tekstit