Lokakuun aamuja

Syksyiset aamut. Jännän sumuisia tai satumaisen kimmeltäviä. Viime viikolla saimme kokea molempia. Kimmeltäviä pakkasaamuja tässä vähän on jo odoteltukin. Ensilumi vielä odotuttaa itseään, mutta eipä sen vielä tarvitse tullakaan.Tuolla ulkona liikkuessa huomaa, kuinka talojen pihat ovat jo valmiina talveen. Itse kun on ollut kolme viikkoa flunssassa, ei ole paljoa pihahommat kiinnostaneet. Viikonloppuna tuli kyllä aloitettua haravointiprojektia.Tänään huomasin, että hupsis, tasan kaksi kuukautta jouluun. Vähänkö hienoa?! Joulu on ihanaa aikaa. Varsinkin siihen valmistautuminen askarteluineen ja leipomisineen.Täytyykin kuuraisina aamuina käydä kurkkaamassa, että joko tontut ovat liikkeellä ikkunoiden takana...


Kommentit

Enne sanoi…
Lokakuun aamuissa on ollut tänä syksynä taikaa! Mielellään siirtyisin suoraan siihen lumimaisemaan, räntäkelit saavat mun puolesta jäädä väliin :D Tunnelmallisia kuvia!
Daphnion sanoi…
Ne räntäkelit ovat kamalia. Silloin kylmyyskin menee luihin ja ytimiin. Toivon hyvää talvea, muttei siitä koskaan ole varmuutta, varsinkaan kun asuu näin etelässä/lähellä merta. Joskus kaipaan takaisin Mikkeliin, jossa kesät olivat kuumia ja talvet kylmiä.

Ja kiitos!

Suositut tekstit