Luonnonkosmetiikkaa Suomen Lapista

Joulun alla onni oli myötä arvonnoissa. Innostuin kovasti uusista rasvoista, varsinkin suomalaisen Davvin kosteusvoiteesta ja silmänympärysseerumista.


Davvi on uusi suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki. Lapin luonnon inspiroimat tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Raaka-aineilla on suomalainen FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti ja tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -merkki.


Tuotevalikoimasta löytyy vasta neljä tuotetta; kosteusvoide, silmänympärysseerumi ja miehille partavesi sekä after shave balsami. Kehitystyö kuitenkin jatkuu ja uusia tuotteita on luvassa.

Davvi Natural Lift Restorative Facial Cream -kosteusvoide on ihoa kosteuttava ja korjaava. Vadelmantuoksuinen voide levittyy kasvoille kuin silkki. Ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa. Viime viikkojen kovat pakkaset ovat koetelleet kasvojen ihoa ja yleensä ihoni on tällä säällä rapsuteltavan kuiva, jos en käytä tarpeeksi rasvaista voidetta. Davvin voide on kuitenkin riittänyt pitämään ihon ravittuna, mistä suuren suuri kumarrus. Mattapintainen tunne kasvoilla ilman kiristävää tunnetta. Loistavaa! Asiaa on toki auttanut se, että olen useampana iltana viikossa levittänyt kasvoille todella rasvaista vuohenmaitovoidetta yöksi ja syönyt paljon avokadoa.


Soothing Eye Serum -silmänympärysseerumi lupaa silottaa ja poistaa tummuutta. Samanlainen silkkinen tunne tässäkin kuin kosteusvoiteessa. Pitää silmänalusihon pehmeänä ja silottaa kuivuudesta aiheutuvat juonteet. Iho näyttää kirkkaalta ja hyvinvoivalta, mutta tummien silmänalusten katoamiseen en ole kiinnittänyt huomiota. Pumppupullo ei annostele seerumia järin säästeliäästi, joten saa nähdä kuinka pitkäksi aikaa tuotetta riittää.

Ihastuin todella paljon kumpaakin tuotteeseen ja koen, että toimivat omassa käytössä hyvin. Pidän siitä laadukkaasta ja hemmottelevasta tunteesta, jotka voiteet tuovat. Plussaa myös näppäristä ja kauniista pakkauksista, vaikka itse pidänkin enemmän simppeleistä (ja helposti kierrätettävistä) tuubipakkauksista.

Ainoa huono puoli tuotteissa on niiden hinta. Kosteusvoide maksaa 54,70 € ja silmänympärysseerumi 44,50 €. Luonnonkosmetiikka on hintavaa, varsinkin suomalainen. Näiden hinta on kuitenkin sen verran korkea, että en ole varma haluanko jatkossa tuotteita ostaa. Katsotaan nyt ensin, että kuinka riittoisia ovat.

Kommentit

Suositut tekstit