Kokeilussa: Mian kauppa

Loppuvuodesta aukesi Helsingin Herttoniemessä gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut myymälä, Mian Kauppa nimeltään. Tämän vuoden puolella aukesi verkkokauppa meitä kauempana asuvia varten.


Itse ostan gluteenittomat tuotteeni yleensä ihan paikallisesta S-Marketista sekä Punnitse&Säästä -liikkeistä aina kun käyn Tampereella. Nyt ajattelin ihan kokeen vuoksi tilata tuotteita netistä.

Mian Kaupassa on mukava valikoima leipätuotteita, leivonnaisia, pastaa, keksejä, juomia, ihonhoitotuotteita, hiutaleita, siemeniä ja monia muita tuotteita.

Omaan ostoskoriin päätyi paria eri leipää, muropaketti, paria eri pastalaatua, muutamia keksejä teehetkiä varten, kikhernesipsejä ja pullo Snapplea.


Verkkokaupan sivut ovat melko selkeät, mutta joitain tuotteita oli vaikea sieltä löytää. Olen tottunut gluteenittomien tuotteiden korkeaan hintaan, mutta eivät nämä ainakaan sen kalliimmalta vaikuttaneet kuin muuallakaan. Aika samanlaisia summia olen vastaavista tuotteista maksanut Punnarissakin.


Tuotteet olivat perillä muutamassa arkipäivässä ja hyvin paketoituna kaikki olivat säilyneet ehjänä. Ei siis mitään valitettavaa. Kaikki tähän mennessä maistetut ovat olleet oikein hyvänmakuisiakin, paitsi Snapple, joka oli aivan liian äitelää ja esanssista omaan makuuni.

Voin ehkä joskus toistekin intoutua tilaamaan, jos törmään hyviin tarjouksiin. Muutoin keskityn oman kylän gluteenittoman valikoiman parantamiseen ostamalla tuotteita vakiokaupoistani ja antamalla rohkeammin palautetta/ehdotuksia.

Mian Kauppa -verkkokauppaan, KLIK!

Kommentit

Suositut tekstit