Poikkea puotiin!

Kuinka moni tietääkään, että Huittisten Wanha Pappila pitää sisällään kaupungin parhaan ravintolan lisäksi suloisen sisustus/lahjapuodin?

Pappila on oma vakioravintolani ja voisinkin joskus kirjoitella asiasta enemmän. Tänään poikkesin ainoastaan puodin puolelle.


Puodin valikoima elää jonkin verran vuodenaikojen mukaan, mutta pientä lahjatavaraa ja sisustusesineitä siellä on aina myynnissä. Itse käyn aina silloin tällöin täydentämässä teevarastoa, sillä puodissa on myynnissä English Tea Shopin laadukasta teetä. Paketti Earl Greytä tarttui tällä kertaa mukaan.


Ihastuin kauniisiin mansetteihin jo pari viikkoa sitten, mutta meillä ei juurikaan kruunukynttilöitä polteta, joten sinne jäivät tälläkin kertaa. Aivan hurmaavia!Pari joulukoristetta löytyi kotiinviemisiksi ja Rudolf Koivun joulukalenteri. Ehdin jo eilen murehtimaan, kuinka koko kylä on myyty loppuun joulukalentereista. Muutama kaunis kuvakalenteri oli Pappilan puodissa onneksi jäljellä.


Jos Huittisten suunnalla liikkuu niin kannattaa ehdottomasti poiketa Pappilaan lounaalle ja puotiin ostoksille. Parin viikon päästä tarjolla maukkaat joululounaatkin!

Kommentit

Suositut tekstit