Saisiko olla lettuja aamupalaksi?
Joskus on kiva nauttia aamupalaa kaikessa rauhassa ja kokeilla jotain erilaista syötävää. Tällä kertaa kokeiluun pääsivät banaaniletut, joihin olen törmännyt jatkuvasti blogeissa tänä vuonna. Maukkaita pieniä lettusia olivatkin. Ihanan pehmeä banaanin maku sopi hyvin yhteen kanelin ja kardemumman kanssa. Sulatin pakkasesta vähän mustikoita, jotka sopivat täydellisesti lettujen kanssa.
Näitä täytyy kokeilla pian uudestaan!
2 hyvin kypsynyttä banaania
2 kananmunaa
2 rkl tummaa riisijauhoa
1 tl hunajaa
kanelia
ripaus kardemummaa
Ainekset sekaisin blenderillä ja sitten paistetaan pieniä lettusia pannulla. Miedolla lämmöllä tulee hyviä.
Kaveriksi mustikoita ja lasillinen maitoa. Nautinnollista päivän alkua!
Kommentit