Gluteenitonta hampurilaista Berliinissä

Berliinin reissun viimeiseksi ruokapaikaksi valikoitui Black Cat. Prenzlauer Bergissä sijaitseva hampurilaisravintola, joka valmistaa maistuvat annoksensa luomutuotteista ja melkein kaiken saa halutessaan gluteenittomana.


Saavuimme ravintolaan neljän aikaan iltapäivällä, joten saimme aterioida kaikessa rauhassa. 

Kuola valuen ja maha muristen tilasimme listalta sapuskaa. Prenzlburger meikäläiselle gluteenittomalla sämpylällä, miehelle Briocheburger ja yhteisiksi lisukkeiksi coleslawkasa sekä chili cheese fries -kulho.


Ruokaa oli melkoinen määrä, mutta kaikki saatiin tuhottua. Hampurilaiset olivat todella maukkaat ja mehevät. Omassa hampparissani ei ollut juustoa ollenkaan ja enkä huomannut sitä edes kaipaavani. Sämpylä oli ihan hyvä, eikä kuiva ollenkaan. Luin jostain, että ravintola on käyttänyt sekä paikallisen Jute Bäckerein tekemiä että valmiita Schärin sämpylöitä. Oli kyllä niin tasaisen mallinen sämpylä tällä kertaa, että olisiko ollut se teollinen versio?

Pihvit tarjoiltiin mediumina ja hyvä niin. Olen aina vähän kammonut puolikypsiä lihoja, mutta oppinut syömään niitä, koska naudanliha on parempaa niin.

Meidän ranskikset olivat kanssa loistavat. Ihanan juustoisia ja tulisia. Niiden kaveriksi sopi raikas coleslaw täydellisesti. Oli muuten yhtä hyvää kaalisalaattia kuin kotona tehtykin. Nams!


Iloisin mielin ja täysin vatsoin lähdimme ravintolasta. Suuntasimme Alexanderplatzille jälkkärijäätelöille, koska gelatoa oli saatava! :)


Suosittelen kyllä kovasti kyseistä ravintolaa. Iltaisin paikalla varmaan vähän enemmän tunnelmaa ja tapahtumiakin siellä järjestetään ajoittain. Ruokalistalta löytyy muutakin kuin hamppareita ja juomavalikoimakin näytti hyvältä. 

Kommentit

Tunteillen sanoi…
Näyttää herkulliselta... tuli nälkä :D
Kirsti sanoi…
Nams..herkullista.
Daphnion sanoi…
Makoisaa todellakin. :D

Suositut tekstit