Sisustuspohdintoja

Hankintalistalla makuuhuoneeseen ovat verhot, uusi kiva päiväpeite, uusi matto ja vaatekaappi nyt ainakin. Värillisen seinän edessä olisi reilusti tilaa ja siihen sopisi joku hieno lipasto. Sängyn vieressä on kiva pieni nurkkaus ja alunperin haaveilin sinne säkkituolia. Nyt en ole enää varma asiasta.


Ovien maalaus olisi seuraava remppahomma. Meikäläisen hommia.
Tuo makuuhuoneen ikkuna on kaksi metriä leveä ja verhot saisivat kuulemma olla tuplasti sen mitä ikkuna. Valmisverhot eivät siis tule kysymykseen, ellei laita kahta peräkkäin. Jotain vaaleaa ja sinisävyistä verhoa voisin tuohon ikkunaan laittaa vai voisiko väri sittenkin olla jotain muuta? Jotain täysin muun väristä, ehkäpä.


Isoon syvennykseen olemme suunnitelleet vaatekappia. Siinä saisi olla liukuovet ja sopivan korkuinenkin pitäisi löytää. Huonekorkeus on ainoastaan kaksi metriä, joten korkeat kaapit voidaan unohtaa. Sitä olen pohtinut, että tuoko peiliovi lisää valoa vai näyttääkö se liian modernilta/kliiniseltä? Täytyy käydä kiertelemässä kauppoja ja katselemassa erilaisia kaappeja, jotta saa oikeanlaisen käsityksen niistä.


Rakastan meidän makuuhuonetta ja tuota tilan tuntua. Liikaa sinne ei kannata huonekaluja laittaa, eikä värejäkään, koska haluan pitää tilan raikkaana.

Kommentit

Onpa kauniit seinät! :) Ihanat värit ja tosi rauhallisen näköistä on tunnelmaltaan. Sisustamisessa on kyllä aina omat juttunsa, aina ei tiedä kuin kokeilemalla, että mikä toimii parhaiten. ^^
Daphnion sanoi…
Mukava, että tykkäät. Makkarin väritys onnistui mielestäni täydellisesti. Just sellaisia värejä, joissa itse viihtyy.

Suositut tekstit