Rallifiilis

Tänä vuonna olikin erikoista herätä ralliviikonloppuna omasta sängystä. Neste Oil Ralli 2014 koostui meidän osalta Päijälän pätkästä. Aamuviideltä herättiin, käytiin Hervannassa hakemassa ralliseuralaiset ja suunnattiin Kuhmoisten metsiin.

Päivä rupesi olemaan jo melko lämmin kun saavuttiin tienvarsiparkkiin ja autojakin näytti olevan jo paljon. Tallusteltiin pätkän varrelle ja jäätiin hyppykohtaan katselemaan. Saatiin nauttia rallista selostuksen kera ja nähtiin komeita loikkia. Hirvonen taisi tuon hyppykisan voittaa lukemilla 148 km/h ja 41 metriä. Huh!


Puukipijöitä liikenteessä.

Ensimmäinen kierros alkoi olla lopuillaan, kun siirryttiin mäennyppylän toiselle puolelle. Sieltä näkyi autot vähän pidemmän matkaa ja oli tilaa pötkötellä maassa odotellessa EK10:n alkua. Plussaa vielä siitä, että kahviteltta ja bajamaja sijaitsivat ihan lähellä. Yksi asia jäi kyllä harmittamaan ja se oli rallimakkara. Makkara kuuluu aina rallireissuun ja sitä oikein odottaa innolla, koska se on hyvää. Paitsi tällä kertaa. Tuon kahvion makkarat eivät olleet lihaa nähneetkään! Makkaran sisus oli rakeista ja pehmeää mössöä. Kaikki söivät irvistellen omat makkaransa. Onneksi meillä oli omasta takaa hyviä eväsvoileipiä.Iloinen rallikuvaaja.
Kotia kohti.
Päivä oli oikein mukava ja kiva oli viettää rentoa aikaa metsässä rallin parissa. Muita viikonlopun pätkiä seurattiinkin sitten radiosta ja televisiosta. Onnittelut vaan Jari-Matille kisan voitosta!

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Jyskä jäi itseltä väliin vaikka oli alunperin suunnitelmissa. Mukava, että sinä olit paikanpäällä ja jaoit rallitunnelmia. Hienoja hyppyjä!
Daphnion sanoi…
Oli kiva nähdä hyppyjä läheltä ensimmäistä kertaa. :)

Suositut tekstit