Missä kätkö?

Oltiin tänään geokätköilemässä! Ilma oli lämmin ja aurinkoinen. Haettiin ihan tässä lähistöllä sijaitseviä kätköjä näin alkuun, mutta lisää lähdetään mahdollisimman pian etsimään. Mukava harrastus, kun muutenkin tykätään mönkiä ja seikkailla metsissä, kallioilla, pellon reunoissa ja kaikkialla! Ladattiin kännykkään TrimbleOutdoors -ohjelma ja se toimikin suht mukavasti. Eihän se mikään älyttömän tarkka ole, mutta parempi kuin ei mitään ja kaupunkiympäristössä pärjää kyllä mainiosti. Kauemmas metsään mennessä täytynee varmaan ottaa karttaa ja kompassia messiin. Ehkä joskus saadaan käyttöömme kunnon GPS-paikannin.

Siellä se on!
Kallioilla ja metsissä oli turvallinen kulkea kun oli lumi jo sulanut.

 Tämä ei ole roska! Luontokappale oli kohdannut päätepysäkkinsä.

Kommentit

Maija sanoi…
Itse ollaan harkittu käsigps:n hankkimista kätköilymielessä, tunnukset on jo luotu ja lajiin hiukan lukemalla tutustuttu. Vaikuttaa aika ihanalta ja tykkään että sitä voi tehdä joka paikassa. Unelmoin esim. että joka lomakohteesta kävisi jonkun kätkön etsimässä... :)
Daphnion sanoi…
Mäkin olen vähän tutkaillut mimmosia GPS-laitteita markkinoilta löytyy. Toi on kyl mahtava laji..haastaa aivonystyröitä. :D

Suositut tekstit