Lauantain saldo

Meillä oli lauantaina tuparit vol. 2. Treen väki saapui ilahduttamaan meitä neljän ihanaisen kissimirrin kera! Uusin karvaturri oli varsin hellyttävä otus. Tässä siis Mauno:
Lähdettiin illalla kaupungille..RÄNTÄSATEESEEN! Onneksi laitoin päälle edes vähän lämpimämpää kuin olin ajatellut, oli meinaan kylmä. Oltiin suuntaamassa KBhen, mutta matkalla pojat bongasivat, että My Coffee & My Barista saa Guinnessia hanasta (,joka olikin näköharha), joten suunnattiin sisälle kuivattelemaan hetkeksi. Kun muut iskivät kiinni Guinnesiin, minä nautin höyryävästä Tazzastani.

Tazzaa-a-aaa!
On muuten todella viihtyisä paikka tuo MC & MB. Sieltä suunnattiin pikkuriikkiseen KBhen (Keskusbaari). Oli aika rento mesta, eikä kantikset katsoneet pahalla silmällä uusia tulokkaita (vaikka tällaista kuulemma paikassa tapahtuu). Seinillä oli ihania mustavalkokuvia Mikkelistä ja kaikkea muutakin hauskaa krääsää. KBstä suunnattiin vielä Päämajaan, joka oli täysin erilainen paikka mitä olin kuvitellut. Aika hauskaa, että yksikään baari Mikkelissä ei ole vielä osoittautunut huonoksi tai ikäväksi paikaksi. :) Tai ehkä me vaan osataan valita parhaat paikat. Paras on mein oma lähibaari BlackOut eli Bläkäri!

Kommentit

Suositut tekstit