Viikonloppu Vierumäellä

Hehee..olimme viikonloppuna kaverini kanssa Akavan Erityisalojen opiskelijatapahtumassa, joka järjestettiin toistamiseen Vierumäellä. Viime vuonna oli niin hauskaa, että päätimme lähteä sinne uudestaankin. Viikonlopun aikana puhuttiin työmarkkinatilanteesta ja brändeistä, tutustuttiin omien alojen muihin opiskelijoihin, syötiin ihan järkyttävän hyvin, ulkoiltiin ja kuntoiltiin työpajoissa. Viimeksi kokeilimme Naurujoogaa, joka oli aivan mahtava ja vatsalihaksia kurittava kokemus. Tällä kertaa kokeilussa oli Chiball.

Chiball on alunperin kehitetty Australiassa ja se perustuu mm. joogaan, pilates-tekniikkaan ja perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Laji kehittää kehon- ja keskivartalon hallintaa, parantaa liikkuvuutta ja kehontuntemusta, harjoittaa syviä lihaksia sekä rauhoittaa stressaantuneen mielen. Pehmeä, pieni pallo on mukana ohjaamassa kehon liikeratoja ja niiden tuoksut parantavat mielialoja. Oma palloni oli oranssi appelsiinintuoksuinen, joka mielestäni tuoksui ihan purkalta. Pallo oli tosi kätevä liikkeitä tehtäessä, mutta ihan en sitä tuoksun funktiota todistanut millään tapaa. Tunti oli vain 45 minuuttia pitkä ja siinä käytiin läpi kaikkia lajin osa-alueita. Kiinnostaisi kyllä mennä testaamaan lajia joskus ihan kunnolla.

Koko reissu oli oikein rentouttava ja tarpeeseen, koska olin viime viikolla todella stressaantunut opinnäytetyöni takia.

Matkalla kohti tuntematonta. Miks mulla on miestukka tässä?..ei voi ymmärtää :(

Tutkimassa Vierumäen ympäristöjärjestelmää..oppariaiheet mielessä vapaallakin näemmä.

"Hihihii..mulla on 2 vesipulloa..sekosin muiden restonomien tapaamisesta."

Ihana ihana heppa. Vähän teki mieli lähteä tölttäämään Heinolan metsiin.

Tytöt valmiina illalliselle.

Kun Vierumäellä vaihdetaan sohvia ja nojatuoleja niin meikäläinen lahjoittaa ilomielin uuden kodin niille!

Hyvä reissu, mutta viimeinen. Ensi syksynä ei enää ole mitään asiaa opiskelijatapahtumiin. Blondille kiitos kuvista, joissa itse esiinnyn.

Nyt odottelemaan palautelomaketta reissusta..taitaa tulla siihen muutamia ikäviä totuuksia..epäkohdista huolimatta - oli mahtireissu!

Kommentit

satupihlaja sanoi…
Heip! Kivoja kuvia, oli varmaan hauska reissu kyllä :) En nyt ihan ymmärtänyt että mistä blogin saa johonkin blogilistalle? :o
Daphnion sanoi…
Blogilista.fi..sinne kipin kapin!! :D
satupihlaja sanoi…
Joo löysinkin jo :)

Suositut tekstit