Maakravut Pyhäinpäivän yössä

Se olisi tänään sitten Pyhäinpäivä, toisin sanoen Halloween. Illalla on luvassa rapujuhlat Eurassa. Jänskättää hieman, koska en ole eläissäni syönyt rapuja..paitsi katkarapuja. :D Täytyy syödä hyvin ennen pippaloita, ettei tarvitse nälkintyä jos ne ravut maistuvatkin aivan kamalalta. Ja mitä ihmettä niiden rapujen kanssa juo, jos ei tuo viinapuoli innosta?! Olen selaillut netistä ohjeita niiden pirulaisten syötiinkin. Kauheeta ryystämistä ja kiskomista. :D Onneksi en ole ainoa ensikertalainen. Voidaan sit yhdessä kummastella, että miten niitä otuksia syödään.

*jatkaa ravunsyönti ohjeiden tutkailemista*

Hauskaa Pyhäinpäivän iltaa!! :)

P.S. Täältä löytyy hyvä ravun syöntiohje!

Kommentit

Unknown sanoi…
Miten onnistui rapujen syönti?? Täytyy myöntää ettei ole liioin kosakaan tullut syötyä. Hauska olisi joskus kokeilla.T Elisabet
Daphnion sanoi…
Rapujen syönti onnistui ihan hyvin. Se ei ollutkaan niin vaikeaa. :) Aikamoista näperrystähän se oli ja sotkuista. Enkä yhtään ollut ajatellut, että ravun jalat olisivat niin piikikkäät. Oli ikävää kun ne raapivat käsiä ja sitten rapunesteet kirvelivät hurjasti.

Mutta suosittelen kyllä rapujen syömistä. Maistuivat oikein hyvältä..vähän katkaravuilta :D

Eihän niissä lihaa mitenkään hurjasti ole, mutta silloin täytyy olla muut tarjottavat kohdillaan. Me syötiin rapujen kanssa paahtoleipää ja salaattia.

Suositut tekstit