ACO FACE

Elo-syyskuun vaihteessa sain testattavakseni uuden ACO FACE-sarjan tuotteita, jotka ovat tarkoitettu herkälle iholle. Testattavaksi saapui 3 putelia..


24h kosteuttava päivävoide on todella kevyt ja hyvin levittyvä voide. Se sisältää rauhoittavaa bisabololia ja E-vitamiinia. Pieni pumppupullo on kätevä, vaikka se vaatikin alkuun vähän totuttelua.

Uudistava yövoide on ihana! Sitä kun on illalla pistänyt, niin ai että nassu on pehmoinen ja siloinen aamulla. Se sisältää pehmentäviä luonnonöljyjä; Canolaa ja purasruohoöljyä. Aikaisemmin olen käyttänyt samaa rasvaa aamuin illoin, mutta nyt on huomannut eron, että illalla iho kaipaa raskaan päivän jälkeen omanlaista hemmottelua. Tämä tuote oli ehdoton lemppari näistä.

Puhdistusgeeli on erinomainen siitä, ettei se kuivata ihoa niin kuin monet kollegansa. Meikinkin aine poistaa kasvoilta oikein hyvin. Ennen käytin usein Erisanin puhdistusgeeliä, mutta se ei meikkejä täydellisesti poistanut naamalta.

Kun nämä tuotteet loppuvat, niin saatan eksyä apteekkiin ostamaan uudet yksilöt. Tuotteet nousivat heti ihonhoitotuotteiden topvitoseen. Eikä hintakaan ole paha, 9-11 euroa. Aineet vaikuttavat myös melko riittoisilta.

Ainoat miinuspisteet tuotteet saavat niiden sisältämistä parabeeneistä. Itse en ole (tietääkseni) yliherkkä niille, mutta yleensä kyllä valitsen tuotteet missä on mahdollisimmman vähän mtn "huonoja" aineita. Mitään lopullisia tuloksiahan ei parabeenien vaarallisuudesta ole tullut..

Jahas ja eikun nassunpesulle! :)

Kommentit

Suositut tekstit