Dot the i

Sain viime vuoden puolella testattavakseni silmämeikinpoistoaineita. Tulokset ovat esillä 1/11 Kauneus ja Terveys -lehdessä.


Yksi testattavista tuotteista sai minut rakastumaan, nimittäin Jane Iredalen Dot the i silmämeikinpoistovanupuikot (kauhee sanahirviö :D )!!

Mulla harvemmin on ollut käytössä varsinaisia silmämeikinpoistoaineita, olen poistanut meikin kasvojen puhdistusgeelillä. Välillä silmämeikkiä on saattanut olla näkyvissä vielä seuraavanakin päivänä, koska puhdistus ei ole ollut tarpeeksi tehokasta. Nämä Iredalen näppärästi pakatut puikot toimivat todella hyvin; meikki lähtee helposti eikä silmiä kirvellä.

Onhan se ehkä älytöntä, että aine on "kertapakkauksissa", mutta mulla tämä toimii paremmin kuin pullollinen litkua, jota ei saa ikinä käytettyä loppuun. Olen kiitollinen myös luonnollisista aineosista, koska olen tosi tarkka siitä mitä tököttejä silmiini pistän. Näitä voisi tosiaan ostaa jatkossakin, kunhan saa vaan jostain halvalla hankittua..on sen verran suolainen hinta meinaan.


Suosittelen!

Kommentit

Minna Karoliina sanoi…
Puikkoja! :D pitää joskus kokeilla miten toimivat.
Daphnion sanoi…
Kannattaa kokeilla :)

Suositut tekstit