Huittisten joulunavaus

Joulunavaus -tapahtumaa vietettiin tällä kertaa tunnelmallisella Pankkiaukiolla. Kylmä tuuli ei haitannut huittislaisia, jotka olivat saapuneet paikalle. Hurjimmat tarkenivat traktorikyyditykseen korttelin ympäri. 



Tarjolla oli puuroa ja myytävänä löytyi monenmoista herkkua ja jouluista koristetta. Hankkijan pihamaalla aukion vieressä oli samaan aikaan meneillään jouluinen tuottajatori, josta kävin minäkin kauniin kranssin ostamassa ulko-oveen.


Kaupunginjohtaja jutusteli ensi vuoden näkymistä ja kansalaisopiston naiset lauloivat joululauluja. Pukkikin oli ilmeisesti liikenteessä, mutta lähdin paikalta ennen sitä.



Keskustan liikkeet olivat auki vähän myöhempään, joten ihmiset pääsivät hyvin lahjaostoksille. Itsekin poikkesin Satulinnassa, mutten kuitenkaan löytänyt etsimääni.



Ihanaa, että ihmiset ovat liikenteessä silloin kun tapahtumia järjestetään. Näin voimme olla varmoja, että tulevaisuudessakin viitsitään järjestää. Tällaisessa pienessä kaupungissa varsinkin nämä ovat todella tärkeitä. Joten eiköhän nähdä ensi vuonnakin joulunavauksessa?!


Kommentit

Suositut tekstit