Uuni

Tässä taloudessa syödään jatkossa pizzaa.

Uuni 2s on puupellettejä polttava pöytäkokoinen pizzauuni. Suomalaisen Kristian Tapaninahon kehittelemä Uuni paistaa ihanan rapsakat pizzat viemättä suurta tilaa kesäkeittiöstä saati maksamatta maltaita. Paistuupa siinä muutkin herkut helposti.


Pizzan tekoa testattiin heti kun saatiin Uuni kotiin.Pizzareseptejä on maailma täynnä, mutta miehen taikina tehtiin mukana tulleen ohjeen mukaan. Omaan gluteenittomaan pizzaani tuli tällä kertaa tattari-maissiseos, joka oli oikein passeli.Pizzat paistuvat uunissa korkean lämpötilan ansiosta nopeasti. Puolessatoista minuutissa.

Meikäläisen gluteenittomat valmiina.

Yksi pizza sai todella mustat reunat, mutta muuten onnistuimme hyvin ensikertalaisiksi. Osaan pizzoista jäi pohja turhan paksuksi, mutta eiköhän meistä pienellä harjoittelulla tule pizzamestareita. Vielä kun saadaan kesäkeittiö rakennettua terassin kylkeen.


Tutuille terveisiä, että saapi tulla vieraaksi meidän pihapizzeriaan!

Kommentit

Harakka sanoi…
Hyvää Juhannuksen aikaa sinne ja paljon pizza herkkuja!
Daphnion sanoi…
Oikein hyvää juhannusta sinullekin! :)
Pasi Lepola sanoi…
Olen kyllä vähän (paljon) katkera teille, kun teillä on noin hienot grillivehkeet! ;) Löytyy tarpeelliset laitteet kaikenlaiseen nälkään.
Daphnion sanoi…
Vielä puuttuu muurikkalettupannu! :D Ei vaan, eiköhän nää vempaimet nyt riitä. Kesällä on kyllä mukava kokkailla ulkona. Tai siis meikä istuu aurinkotuolissa kun grillimestari hoitaa homman. ;)

Suositut tekstit