Tampere+Ravintolapäivä = parhautta

Aurinko, ystävät ja hyvä ruoka. Ravintolapäivälle osui taasen loistava keli. Kaupungilla oli paljon väkeä ja syötävää löytyi joka lähtöön. Omaan mahaan päätyi vähän meksikolaista tacon, romanialaista maustetun kepakon ja sianniskan sekä korealaista maukkaan kimbapin muodossa. Jälkkäriksi vielä ihanan kesäinen raakaherkku.Jatkossa virallista Ravintolapäivää vietetään vain kerran vuodessa, toukokuussa. Tapahtumaa luotsannut taho toivoi, että ihmiset innostuvat jatkossa avaamaan yhden päivän ravintoloita ihan oma-aloitteisesti ympäri vuoden.
Useaan otteeseen on tullut osallistuttua päivään asiakkaana, mutta joskus olisi kiva osallistua "ravintoloitsijana". Vohvelibaarin pitäminen voisi olla hauskaa.Päivän aikana nautitut liharuuat olivat makoisia, mutta parhaiten mieleen jäi Kenkäpaja Pihkan tiloissa toiminut Kakkua kanssa -kahvilan lime-mansikkaraakakakkunen ja ihanan ärtsy limonaadi.
Muut pääsivät nauttimaan ihanista vohvelitikkareista, joista minulla ei harmikseni ole valokuvaa.Kiitos Ravintolapäivä ja aurinkoinen Tampere! Nähdään taas. :)

Kommentit

Suositut tekstit