Riisiä puurossa
Riisipuurokausi on aloitettu täällä jo hyvissä ajoin. Syyskuussa tuli syötyä joulun suurinta herkkua ensimmäisen kerran. Kotona olen tehnyt puuroa jo kolme kertaa. Teen puuron mielelläni uunissa, sillä sitä ei tarvitse olla vahtimassa. Kerran keitin puurokattilalla, mutta se kesti ikuisuuden ja väliosaan sai koko ajan lisätä vettä.
Teen puuron Risellan puuroriisistä. Ohje löytyy pakkauksen kyljestä näppärästi.
Voideltuun vuokaan kaksi desiä riisiä, puolikas teelusikallinen suolaa ja litra punaista maitoa. Kypsennetään uunin alatasolla 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Sekoitetaan pari kertaa kypsennyksen aikana.
Valmiista puurosta riittää syötävää 3-4 hengelle.
Valmiin puuron nautin mieluiten sokerin ja kanelin kanssa. Simppeliä ja niin ihanaa.
Teen puuron Risellan puuroriisistä. Ohje löytyy pakkauksen kyljestä näppärästi.
Voideltuun vuokaan kaksi desiä riisiä, puolikas teelusikallinen suolaa ja litra punaista maitoa. Kypsennetään uunin alatasolla 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Sekoitetaan pari kertaa kypsennyksen aikana.
Valmiista puurosta riittää syötävää 3-4 hengelle.
Valmiin puuron nautin mieluiten sokerin ja kanelin kanssa. Simppeliä ja niin ihanaa.
Kommentit