Lomareissussa: Ähtärin Eläinpuisto

Pienen tytön sydän murtui joskus muinoin, kun käännyttiin Ähtärin Eläinpuiston porteilla pois. Lomareissulla korjattiin tuo vääryys.

Eläimet olivat laiskalla tuulella iltapäivästä, mutta se ei haitannut. Sydän pakahtui kaikista ihanista karvapalleroista ja tätä reissua voi muistella ilolla silloin kun on mieli maassa.


Kierroksen parhaan shown vetivät Ahmat. Yksi tohkeissaan nouti lihakimpaleita ja piilotti niitä ympäri aitausta. Mahtaakohan se myöhemmin vielä muistaa missä lihat on?


Lumileopardi nukkui. En ole Korkeasaaressakaan käydessä nähnyt ikinä niiden liikkuvan. Myös ilvekset olivat jossain päiväunilla.Saukot vetelivät sikeitä söpössä kasassa. Aww!
Suurimmalla osalla eläimistä oli karva vaihtumassa, joten näyttivät todella kurjilta.Villisioilla oli ruoka-aika, joten mekkalaa riitti. Pikkupossut vinkuivat ja röhkivät syöksyessään omenoiden ja korppujen (Töysän kanelikorppuja kuulemma, heh) perään. Nämä pallerot olivat syntyneet maaliskuussa.

Majava nukkui pesässään, mutta sen lammella piti joutsen järjestystä. Hyvä, ettei aidan yli lentänyt meitä komentamaan.Mäyrä tonki ruokaa ja lokki norkosi vieressä. Jotain se sai ryövättyäkin.


Sudet pötköttelivät laiskasti. Yksi sentään nousi vähän esittelemään itseään.
Kiitoksia Ähtäri! Seuraavaksi onkin suunnitelmissa käydä Ranuan eläinpuistossa.

Kommentit

imlacking sanoi…
Mä oon käynyt joskus kersana Ähtärin eläinpuistossa, niin en oikein muista siitä mitään. Ranuan eläinpuistossa on tullut käytyä useammin, mutta edellisestä kerrasta on kyllä aikaa. Korkeasaaressa en oo käynyt koskaan.
JaanaMarjo sanoi…
Hyvät kuvat ja kiva postaus. Pikku tytölle jäi varmasti ihanat muistot :)
Daphnion sanoi…
imlacking: Ranualle täytyy kyllä päästä käymään. Jos syyslomalla ehtisi. Korkeasaaressa en ole nyt pariin vuoteen käynyt, joten sielläkin voisi piakkoin piipahtaa.

Ame: Kiitoksia. Hyvät muistot todellakin! )

Suositut tekstit