Helppo ja makoisa kanasoossi
Arkisin ei viitsi kauheasti käyttää aikaa kokkailuun, joten helpot ja nopeahkot ruuat ovat suosiossa. Viikonloppuisin voi sitten panostaa.
Tänään oli vuorossa kanasoossi, koska fileesuikaleiden viimeinen käyttöpäivä iski päälle.
Ruskista kanat ja sipuli. Mausta broilerimausteella. Lisää paprika ja hetken päästä ananas (mehuineen) ja kerma. Anna porista vielä kymmenisen minuuttia.
Soossista tuli oikein pehmoista ja makoisaa. Maistui hyvältä riisin kanssa.
Tänään oli vuorossa kanasoossi, koska fileesuikaleiden viimeinen käyttöpäivä iski päälle.
- Kariniemen maustamaton fileesuikale (450g)
- 1 punainen paprika
- 1 prk ananaspaloja
- 1 sipuli
- Arla ruokakerma kanalle
- broilerimaustetta
Ruskista kanat ja sipuli. Mausta broilerimausteella. Lisää paprika ja hetken päästä ananas (mehuineen) ja kerma. Anna porista vielä kymmenisen minuuttia.
Soossista tuli oikein pehmoista ja makoisaa. Maistui hyvältä riisin kanssa.
Kommentit