Ravintolapäivän tunnelmissa Tampereella

Aamu valkeni aurinkoisena ja surautimme Tampereelle maistelemaan Ravintolapäivän herkkuja. Ensimmäinen kohteemme oli partiolaisten pitämä Ravintola Lokki Metson kulmalla. Höyryävä suppiskeitto oli ihanan paksua ja kermaista, eikä kylkiäissämpyläkään ollut yhtään hassumpi. Tasaisesti kävi porukkaa lämmittelemässä keittolautasten äärellä.

Suppilovahverokeittoa, nam!

Loistopaikalla!


Keiton lämmittämin massuin tallustelimme Hämeenpuistoa pari korttelia alaspäin käydäksemme Marttojen leipomuksia maistelemassa. Sen 70 sorttia -kahvilassa tarjolla oli kakkuja. Paljon kakkuja. Kumpikin otti Kakkukimaran, johon sai valita neljää eri kakkua. Olipahan valinnanvaikeus!

Valinnanvaikeus?!


Teetä kyytipojaksi.

Omille lautasilleni päätyi mustaherukkajuustokakkua, vaahtokarkkikakkua, puolukkapiirakkaa ja kahvi-appelsiinisuklaakakkua. Kakut maistuivat taivaalliselta, myös miekkosen valitsemat juustokakut ja sitruunamarenkipiiras. Muutkin olivat kahvilaan löytäneet, sillä jonoa tuli heti kun pääsimme istumaan herkkujemme kanssa.


Tuo herkullien suklaakakku oli melkoisen stydiä tavaraa!!

Herkkuhetken jälkeen käytiin siirtämässä auto Plevnan parkkihalliin ja ostamassa liput Gravityn (LOISTAVA leffa, suosittelen!!) päivänäytökseen. Aikaa oli runsaasti ennen elokuvan alkua, joten suunnattiin kävelykadulle. Ensiksi vuorossa oli Blendis, joka tarjoili smoothieita ja raakabrowniee. Itse otin mango-inkivääriamoothien ja Mikko valitsi marjaisen version. Smoothiet olivat mukavan makuisia, mutta vähän liian vetisiä ja mehumaisia.
Kiskaistuamme smoothiet nassuun suuntasimme vielä Wuorillon vegechilillä täytettyjä ciabattoja maistamaan. Nuo suussasulavat herkut kruunasivat päivän. Loistavaa chiliä olivat pojat kokkailleet.Ihan törkeen hyvvää!!

Olipahan kyllä makoisa päivä. Helmikuussa sitten taas seuraavan kerran. :)

Kommentit

Suositut tekstit