Tulvakuvia

Pahin kevättulva kuulemma sitten vuosien 1966 ja 1984. Sen kyllä huomaa. Vettä on joet ja kellarit täynnä. Aamulla herätessä todettiin osan kellarista lainehtivan. Ensiksi äyskäröitiin ja sen jälkeen ollaan imuroitu. Palomiehetkin kävivät tilannetta katsomassa. Meillä onneksi kyseessä vaan muutamat sentit, kun joillain on talot vedessä. Isoja jääpatoja rikotaan parhaillaan ja helikopteri lentelee tuossa yllä tilannetta kartoittaen. Saisivat minun puolestani dynamiitilla posauttaa jäät taivaan tuuliin. :)


Mommolankoski 18.4.Vanhanksoken lehtoalueella tulvii.Keskustassa Wanhan WPK:n takana.Näykmä Raijalanjärven lintutornista.


Kotiranta 18.4.Surrur. Palokunnan lainaimuri ei toiminut kunnolla, joten käytiin ostamassa oma.


Kotiranta tänään. Jäätä pakkaa.

Ikkunasta kun katsoo ulos, niin jäät ovat jo melkoisen lähellä. Näkymää on käynyt vähän väliä joku katselemassa. Nyt vedet ovat jo kai kääntyneet laskuun, mutta Alastaron suunnalta on kuulemma lisää jäitä tulossa. Saa nähdä mitä tuossa Loimijoessa tapahtuu. Tarkkaillaan tilannetta.


Kommentit

Tui Tui sanoi…
O ou, teillähän jännät paikat on siellä! Toivottavasti selviätte "kuivin jaloin" ;)
Pasi Lepola sanoi…
Hui, vesi kellarissa ei ole hyvä. Toivottavasti selviätte kuitenkin tuolla määrällä märkää, ettei tule isompaa remonttia heti uuteen kotiin.
Harakka sanoi…
Mun sisko asuu Pappilanniemessä, mahtaakohan sielläkin sitten olla jo vettä aika lähellä.
Pitääkin soitella hänelle.
Toivotaan, että ei nouse enempää teillä vesi, tollanen kyllä harmittaa.
Daphnion sanoi…
Huh, vähällä tosiaan selvittiin. Kovin usein ei tämmöistä tulvaa ole tosiaan ollut, joten ehkä ei nyt seuraavina vuosina tarvitse murehtia asiasta, vaikks eihän tuosta luonnosta ikinä tiedä.

Suositut tekstit