Buzzador - testissä Liptonin pyramiditeet

Olen toiminut buzzadorina jo muutaman vuoden ajan ja sehän tarkoittaa sitä, että Buzzador tarjoaa erilaisia kampanjoita, joihin voi ottaa osaa testaamalla erilaisia tuotteita aina kosmetiikasta ruokaan. Toiminta on hyvin yksinkertaista; tuotteita testataan ja niistä kerrotaan muillekin - rehellisesti.

Tällä kertaa otin osaa Lipton -kampanjaan.


23.3.

Buzzador-paketti saapui. Huumaava tuoksu pöllähti ilmoille kun avasin laatikon. Ihanaa! Paketti sisälsi kolmea eri teetä; Earl Grey, Forest Fruit ja Green Tea Mandarin Orange.  En malta odottaa niiden maistamista.

24.3.


Earl Grey kokeiluun. Paistoin sen kaveriksi teeleipää.

Earl Grey on yksi maailman tunnetuimmista teelaaduista, joka on sekoitus kiinalaista ja ceylonilaista bergamottiöljyllä maustettua teetä.

Alkuun kummastutti pussit - mikä materiaali?! Googlettelin asiaa ja Liptonin sivuilla kerrottiin, että muoviahan ne. En oikein ymmärrä, koska suurin osa teepusseista Liptonillakin on yleensä paperikuidusta tai vastaavasta valmistettuja. Siitä siis vähän miinuksia.

Maku: Rakas bergamotti, miten olen sinua kaivannutkaan. Earl Grey on minulle se perinteinen tee, jonka juon aina maidolla. Maku on ihanan pehmeä ja raikas, ei lainkaan kitkerä. Taidanpa juoda toisenkin mukillisen.

Tätä aion ostaa jatkossa teekaapin vakioasukkaaksi.

27.3.

Forest Fruit - toinen maistelu.

Maustettua mustaa teetä, jossa hedelmiä ja marjoja paloina. Tee on Rainforest Alliance -sertifioitua.

Heti ihastuttaa perinteinen pussimateriaali. Tuoksu on hedelmäinen ja jos vähän kauemmin haistelee muuttuu haju hyvin imeläksi.
Vesi oli liian kuumaa, eivätkä maut erottuneet kunnolla. Odotin jäähtymistä ja se auttoi, heti maistui paremmalta. Maku ei yllä omasta mielestäni aivan samaan kuin muiden merkkien marja/hedelmäteet, mutta on kuitenkin hyvää ja miellyttävää juoda.

2.4.

Green Tea Mandarin Orange


Maustettua vihreää teetä ilman kitkeryyttä. Vihreä tee rentouttaa ja tekee hyvää. Tämäkin Rainforest Alliance -sertifioitua.

Odotukset teen suhteen eivät olleet kovin korkeat, koska vihreä tee ei kuulu suosikkeihini. Yllätyin, tämä ei tosiaankaan ole kitkerää. Maku oikein raikas ja mandariinin haistaa. Tee on mielestäni parasta sellaisenaan eikä sen kanssa oikein syötävätkään sovi. Hyvä rentoutushetkeen vaikka kesken kiireisen työpäivän tai ennen nukkumaanmenoa. Vaikka tämä vihreä tee oli täynnä positiivisia asioita, en siltikään pitänyt siitä ja sen maisteleminen oli todella vaivalloista. Ei tule päätymään minun kauppakassiini tämä tulevaisuudessa.

Yhteenvetona voisin sanoa, että kyllähän se Lipton hyvää teetä tekee. Yllätyksiä ei tullut, mitä nyt muistin uudelleen Earl Greyn mahtavuuden. Pyramidipussit ovat myöskin mukavia, vaikkakin vievät tilaa teelaatikosta, joten jouduin säilyttämään niitä alkuperäispakkauksissaan. En osaa sanoa, että onko maulla eroa pyramidipussin ja tavallisen teepussin välillä.

Kiitokset Buzzadorille, että pääsin kampanjaan mukaan. Teehirmu kumartaa. :)

Kommentit

Suositut tekstit