Stella

Eilen aukesi Mikkelin kauppakeskus Stella, jonka sydämenä toimii kauppahalli. Stella on aivan kaupungin keskustassa torin laidalla. Ihastuin kovasti moderniin ilmeeseen, joka on kauniisti yhdistetty vanhoihin rakennuksiin.

Kirkkopuiston suunnalta lähestyessä toivottaa kauppahalli ihmiset tervetulleeksi. Mikkelin kauppahalli tarjoaakin puhdasta lähiruokaa viihtyisissä tiloissa, joten siellä on mukava vierailla.


Avajaisiin oli saapunut suuri määrä ihmisiä. Mukavaa, että ihmisiä kiinnostaa tällaiset tilaisuudet. Avajaisnauha leikattiin puheiden jälkeen tasan kello 11.11, jonka jälkeen kaupat aukaisivat ovensa. Ennen kuin lähdin paremmin tutustumaan Stellan tarjontaan, katsoin vielä hienon nauhatanssi-esityksen.


Stellan katon alta löytyy lähemmäs 30 toimijaa. Muun muassa Sokos, H&M, Kekäle, Suomalainen Kirjakauppa, Punnitse&Säästä, Gamestop löytyvät sieltä.


Avajaisten takia ihmisiä oli liikkeellä niin paljon, etten kaupoihin viitsinyt sen paremmin tutustua. H&M:ltä kävin ostamassa kauniin harmaan trikoomekon ja P&S:stä vähän naposteltavaa. Tykästyin kovasti Stellan ilmapiiriin ja siihen, että se oli tilava. Käytävillä oli penkkejäkin väsyneille shoppailijoille ja avajaispuheessakin painotettiin sitä, että paikka ei ole ainoastaan ostosten tekoa varten vaan myös ajanviettoa ja ystävien tapaamista varten. Tulevaisuudessa Stellassa aiotaan järjestää myös kaikenlaisia tapahtumia, esim. tänä iltana lavan valloitaa Ali Elkharam ja Leavings.


Stellan toisesta päästä tullaan suoraan kävelykadulle ja torille. Sisäänkäynti on heti kauniiden Amarillon ja Einon porttirakennusten välissä.


Tervetuloa ostoksille Mikkeliin!

Kommentit

Suositut tekstit