Hula-hula

Kävin eilen ostamassa kauan himoitsemani Eco Wellnessin painotetun hulavanteen. Painotettuna vanne pysyy näin aloittelijallakin jo ihan mukavasti ylhäällä, vaikka toki vaatiikin harjoitusta kunnes rupeaa kunnolla sujumaan. En vaan ostaessani tajunnut, että se on ihan törkeän iso!! Ainoa paikka, jossa sitä mahtuu on makkari..sängyn päällä seisten. Semmosta. Täytyy varmaan käydä kellarissa hulailemassa jatkossa, koska ei tuo epätasainen alusta ole kovin kiva pidemmän päälle.


Vanteen sisäpinnalla on tuollaiset nystyrät, jotka oikein kunnolla hierovat lihaksia ja aktivoivat verenkiertoa. Tekee varmasti hyvää alaselällekin. Mustelmia hulailusta ilmaantui heti lantioluiden kohdalle, mutta nekin varmaan vähenevät taitojen karttuessa.

Olen ihan täpinöissäni tästä uutukaisesta, koska en ikinä oppinut niillä kevyillä vanteilla pyörittelemään. Nyt aion ottaa ilon irti hulailusta! :)

Kommentit

Saara sanoi…
Toi on aivan ihana! Äiti osti meille ja rakastuin siihen :) Aina pienenäkin pyörittelin hula vannetta, kylläkin sellasta kevyttä, että toi on ihan erilainen. Ja kivat mustelmat tuli kyllä :o
Daphnion sanoi…
Mulla ei enää toisella kerralla tullut mustelmia. Luulin, että niitä tulisi pidempäänkin, mutta en valita. =)

Suositut tekstit