Touhukaksikko

Mein muruset ovat kyllä ihania, vaikka aikamoisia epeleitä ovatkin. Kissoilta on ollut varmaan viikon verran porttikielto makkariin, koska Kerkko on tehnyt liian lähesitä tuttavuutta tietokoneen johtoihin. Keittiönpöytä on kanssa tosi kiva hengailupaikka pikkumiehen mielestä, varsinkin leipäkori. Leipäkori siirtyi piiloon, koska mä en ole ihan vakuuttunut siitä, että on kovin hygieenistä säilyttää leipiä samassa korissa kuin kissaa. :)


Viime viikolla Kerkko tajusi kuitenkin, että pöytä on kielletty paikka ja osaa jo välillä tulla käskettäessä alas. Millaltahan nämä hommat sujuu jo kiitettävästi. Toki siellä pöydällä käydään, mutta helpottaa kun ei tartte aina käydä nostamassa katteja alas, riittää kun komentaa. Tais olla perjantaina kun rupesi tiskipöydältä kuulumaan jänniä ääniä..siellä molemmat söpöliinit olivat päät ruokakaapissa kiskomassa hedelmäpussia alas. :)


Viime viikolla Kerkko myös valloitti myös tv:n yläpuolella sijaitsevan hyllyn, jolle Milla ei ole ikinä hypännyt. Hyllyllä on kuvia ja tuikkukippoja. Yksi tuikkuteline kristallikilluttimineen joutui kaapin kätköihin, kun se eilen aamuna löytyi lattialta. Hylly on kiviseinässä kiinni tukevasti, joten ei tarvitse pelätä, että se sieltä tulisi alas. Matalat tuikkukipotkin pysynevät varmasti ihan hyvin siellä

Tämän illan muruset ovatkin olleet ihan kiltisti. Nukkuvat kumpainenkin, toinen eteisen matolla ja toinen kebablautasella (se kiipeilypuun pussimainen makuupaikka). Kohta voisi vähän kokeilla leikittää kaveruksia jos vaan malttavat heräillä. :)

Hauskaa tiistai-illan jatkoa kaikille! Minä jatkan sohvalla sairastamista.

Kommentit

Suositut tekstit