Hyvä mieli

Viime viikonloppuna Jyväskylässä vieraillessa sain yhden elämäni parhaimmista lahjoista. Ystäväni Sini oli säilyttänyt ala-asteella (5. tai 6. luokan) tehdyn tehtäväpaperin. Siihen oli pitänyt kirjoittaa kaverin hyviä ominaisuuksia ja sitten haastatella tätä kaveria. Viime viikonloppuna sain tämän ihanan muiston menneisyydestä kehystettynä itselleni.

 Poikaystävä oli sitä mieltä, että noi asiat pitää aika hyvin paikkansa tänäkin päivänä. :) Ehkä jos nykyään osaisi vähemmän olla ajattelematta mitä mieltä muut ovat minusta..

Kommentit

Hemu sanoi…
Oi kun ihana :) <3 Tuo on kyllä niin totta, että välillä tekisi hyvää olla ajattelematta, mitä muut ajattelevat. Mie oon oikeastaan päässyt yli siitä ajattelusta melkein kokonaan :) Oon ruvennu tolkuttamaan itelleni, että kunhan on ite tyytyväinen itteensä niin muiden mielipiteillä (siis negatiivisillä) ei ole väliä :)
Daphnion sanoi…
Se on niin ihana, että tuli ihan tippa linssiin kun kaveri ojensi sen mulle. :) Mut joo, mä tein hiljaisen uuden vuoden lupauksen, että lupaan olla reippaampi, enkä murehdi muiden mielipiteistä.

Suositut tekstit